pátek 23. listopadu 2018

Teleskopický plotostřih stihl

Mimo jiné nabízíme i manikúru, pedikúru, peeling,. V současné době bez provozovny. Pouze procedury u klientů doma. Studio Růže - Centrum úlevy od bolesti těla a duše.


Alena Prokešová - pedikúra a masáže - tel.

TEŠÍM SE NA VAŠÍ NÁVŠTĚVU KATEŘINA VAŘECHOVÁ. Nenechte své nohy trpět a dopřejte jim úlevu a relaxaci. Jak pedikúra probíhá. Po usazení do křesla nejdříve proběhne diagnostika chodidel. U této metody se narozdíl od suché metody využívá vodní lázeň a kůže se odstraňuje pomocí skalpelu.


Procedura začíná koupelí nohou v lázni . Služby: - kosmetika - manikúra - přístrojová pedikúra - depilace cukrovou pastou.

Pedikúra je nejčastěji suchá, mokrá nebo kombinovaná. Popis: Popis Vlastnosti: vestavný vysoušeč nehtů,volitelné 2 . Chtěla byste mít krásné nehty na rukou i nohou? V tom případě se neváhejte obrátit na mě. Nabízíme služby v oblasti prodej kosmetiky, pedikúra , depilace a. Přístrojová pedikúra je příjemným a šetrným ošetřením nohou.


Prostějov , Česká republika . Naše kosmetické studio nabízí komplexní služby v oblasti péče o váš vzhled a osobnost jako takovou. Masážní studio Lenka Vám nabízí několik druhů masáží. Od sportovní a rekondiční masáže přes indickou, havajskou a . Manikúra, pedikúra v okrese - PROSTĚJOV.


Katalog nehtových studií. Najděte nejlepší nehtové studio ve svém okolí. Studio-BM - Martina Bubelová – Kosmetické studio, pedikura.


Firma PEDIKÚRA PROSTĚJOV má v našem katalogu veden pouze tento záznam.

Komentáře a recenze firmy PEDIKÚRA PROSTĚJOV. Provádím sportovní a rekondiční masáž, indickou masáž hlavy, havajskou masáž, Breussovu, Dornovu masáž a Reiki. Mokrá pedikúra pro hladké nožky v Body Factory Olomouc Mokrá . Držíme se hygienických stantardů, používaných v tomto oboru. Samozřejmostí je dezinfekce všech používaných nástrojů a pracovního .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky