čtvrtek 15. listopadu 2018

Zámková dlažba za odvoz

Dům a zahrada - Dlazba za bazar. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Dobrý den, sháním zámkovou dlažbu nebo betonové čtverce. Daruji cca ks zámkové dlažby , viz foto. Jen na kousek chodníčku na zahrádce. Prodám palet zámková dlažba Norit Elba,viz foto,i jednotlivě po.


Exteriérové dlažby - zámková dlažba za odvoz 4 inzerce. Zámková dlažba zbytek ZA ODVOZ. ZAMKOVA DLAZBA ZA ODVOZ , Cena: Zadarmo, Lokalita: Senec. Několik kostek je řezaných, dlažby . V sekci Dlažba a obklady na inzertním serveru ANNONCE se nachází inzeráty na venkovní a. Aktuální inzeráty bazaru partner ve všech kategoriích.


Chcete prodat nepoužívané zboží? Dlažba je k vyzvednutí v Šenově u Karviné - odvoz vlastní Rozměry a specifikace viz. Inzerce na bazaru je zdarma. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte . Online videopožičovňa, TV archív, najnovšie filmy, najnovšie seriály.


Predstavujeme vam elegantný a moderný nábytok do kuchyne. Betonová dlažba dekor Lví stopa. Je to vyměřování spojené s prací (ve dvou lidech jsme kubík polosuchého betonu zdělali za den).


Nabízíme prodej dlažebních kostky s dodávkou až k Vám před dům za cenu zámkové dlažby. Vám nepopraská mrazem tak jako zámková dlažba. Vyklízení a odvoz suti. Drobné asfaltérské práce.


Osobní odvoz Praha Letňany. Stavební a zednické práce, odvoz suti a směsného odpadu. Nabízíme za odvoz rozkládací křesla - 2stejné jako na fotce, 3. Objekt: 01b - Loukov - Hřiště - zámková dlažba. Parking zámková dlažba typ D2-D-1-O-PII.


Položky za odvoz na skládku jsou včetně poplatku za skládkovné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky