čtvrtek 15. listopadu 2018

Zahradnictví žďár nad sázavou

Zahradnictví žďár nad sázavou

Každoroční sklizeň jahod , brambor, cibule a jablek ve Zdicích. Dále prodáváme jahody a pořádáme samosběr jahod. Po celý rok nabízíme sazenice jahod a . Sezóna samosběru se nejspíš blíží ke konci. Nejmladší robě nás již od . Pořídíte tu i sazenice různých . Vaše nejsladší jahody. Dárkový poukaz na samosběr 25kg jahod.


Zahradnictví žďár nad sázavou

Nabízí odrůdy jahod , které má osvědčené. Ochutnat tak můžete z jahodníků Senga sengana, . Nasbíraný kilogram jahod vás přijde na Kč. Aktuální cena samosběru je 55 . Tady seženete sazenice jahod , drobné ovoce a nejrůznější doplňky. A jaká je prodejní doba obchůdku? Vraňany nabízí prodej také přes e-shop.


Prodej jahod začne nejdříve začátkem června. Samosběr odstartuje nejdříve 5. Je to kousek za Mělníkem, kde si můžete udělat výlet-soutok Labe s Vltavou, zámek, kostnice, atd. Jahody mají za 4– . I tak může vypadat samosběr jahod. Jen mezi sedmou a devátou . První letošní samosběr jahod tu už proběhl v pondělí 27. Přijeďte si nasbírat jahody každý den od - hodin.


Zahradnictví žďár nad sázavou

Nyní sbíráme odrůdy Sonáta a Malwina. Naplno by se sklizeň měla podle majitele jahodárny Milana Hanče rozjet . Přehled míst, na kterých právě probíhají oblíbené samosběry jahod ,. Kilo jahod , které si ve Vesňanech sami nasbíráte, přijde na korun. Kunratické jahody – Václav Macháček. V jahodách bylo zjištěno překročení maximálního limitu reziduí pesticidu propamocarbu.


Též jsme se zúčastnili s rodinou samosběru a vše OK. Máte chuť na jahody a nechce se vám zastavovat u stánkařů nebo. Milujete čerstvé jahody ? Pokud člověk nemá zahradu a nechce jahody kupovat v obchodě, nabízí se samosběr jahod. Přinášíme vám přehled . Jsme zhruba v polovině samosběrů a jahody budou dozrávat ještě příštích .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky