pondělí 19. listopadu 2018

Neocide gel

Velmi vhodný v případech vyžadujících zvýšené požadavky na ústní hygienu, jako . This is a gel for hygiene of the oral cavity with an anti-bacterial component. It prevents the growth of bacteria, plaque formation and bio-film in the oral cavity. Indikace: Gel pro hygienu ústní dutiny s antimikrobiální složkou. Neocide_gel_krabicka.


Działa antybakteryjnie- hamuje rozwój bakterii, wspomaga regeneracje skóry oraz błony. It limits the growth and . Veľmi vhodný v prípadoch vyžadujúcich zvýšené požiadavky na ústnu . Antibakteriální gel pro regeneraci ústní mikroflory. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Podrobné informácie PHYTENEO NEOCIDE GEL 50ML. Odstraňuje nečistoty . Vhodný je tiež pri zvýšených . Přípravek brání množení bakterií, tvrobě plaků a biofilmů.


It does not get absorbed through skin, mucus membrane and woundbed and does not pass the placental barrier. V katalogu nemáme podrobnější informace o neocide gel. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zobacz inne Jama ustna, najtańsze i . Preparat łagodzi stany zapalne oraz hamuje rozwój . Prípravok bráni množeniu baktérií, tvrobe plakov a biofilmov.


Hamuje namnażanie się bakterii, wirusów i grzybów. Octenidine 50ml od Neofyt jen za Kč skladem. Dzięki zawartości oktenidyny preparat hamuje namnażanie bakterii, regeneruje . Zabraňuje množeniu baktérii. Product sold by eliveragroup.


Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Používa sa na udržiavanie hygieny v dutine ústnej. Pro uveřejnění - neocide spray.


Kategória: Infekcie ústnej dutiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky