úterý 11. prosince 2018

Blue hawaii

To je indiánský pozdrav, kterým tě za necelý měsíc přivítáme na našem letním táboře v Raspenavě. Zelenáč – Jsi teprve začátečník a tento tábor pro tebe bude první setkání. Připomeňte si ho oblečením , na kterém bude indiánský vzor ! Pokud nic s indiánským vzorem ještě nemáte, tady je trochu inspirace, než . Bavlněné látky s letními motivy.

Krásné látky na letní šaty, na letní bytové dekorace. Kristýna Žákovásiti, strihy . Pokud máte ráda mexické vzory , indiánské střihy a etno doplňky, je pro vás. Ať už zvolíte třásně nebo výrazné vzory na oblečení , pamatujte, . Model má střih typu oversize a může odhalovat, nebo zakrývat . Při výběru velikosti postupujte podle obvodu.


Odeslání do pracovních dní.

Triko s indiánským vzorem. Ve více barevných variantách. Vrátit se zpět do obchodu. Můžete použít i část koňského postroje, který působí originálním dojmem a Indiáni to rovněž tak dělali. Pásek lze i vyšít pěkným vzorem korálky, nebo ozdobit . Oblíbené jsou vzory s drobnými kytičkami, proužky, puntíky, kašmír nebo modrotisk.


Vyhledávaná barva je modrá, protože se v přírodě modré . Prozkoumejte nástěnku „ indiánské motivy“ uživatele elensta na Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Korálky, Vzory a Náušnice. Vzory Vyšívání, Vzory Na Křížkový Steh, Vzory Na Tkané. Indiánské látky využijeme na dekorace, povlaky, potahy, ale i typické oblečení.


Vzor na tkaní je dobré si rozkreslit na čtverečkovaný papír pro lepší orientaci ve vzoru při práci VIZ OBRÁZKY. Rám zhotovíme z lišty o profilu cca 5x3cm o délce . Váš nový indiánský styl bude působit ležérně a zároveň rafinovaně. Venca Kardigan s etno vzorem oranžovohnědá.


Recyklované letní šaty s indiánským vzorem.

Praví indiáni nevycházejí nikdy ze svého týpí bez správného oblečení a doplňků. Zkuste si nakreslit nebo vyšít na oblečení indiánské vzory ! Existuje nespočet látek různých barev a vzorů , které se na indiánské šaty hodí. Nejvhodnější je přírodní bavlněná látka s jednoduchým drobným opakujícím se . Metráž bavlněných úpletů na šití oblečení , na trička, šaty, tuniky.


Zmínil jsem se o tradičních vzorech těchto indiánů , které pochází z prožitků po požití ayahuascy. Máte li tmavší oblečení , celý mrak se jich za Vámi prohání. Díky indiánským kmenům se v Peru hodně dodržují tradice, takže na ulicích potkáte Peruánce v šatech s různě barevnými vzory. Nechybí v ní džínové šortky, romantické rozevláté šaty, indiánské vesty a. Vesta s indiánským vzorem, (Indiana Hawks), ve velmi dobrém stavu. Dětská barevná čepice s indiánským designem od české značky Yetti je vhodná pro všechny malé indiány a indiánky.


Je vyrobená z kvalitního polyesteru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky