úterý 11. prosince 2018

Polníček salát

Drobnolistý salát polníček patří mezi zeleninu, která by neměla zůstat opomíjena. V salátech působí čerstvým dojmem mladých aromatických . Sytě zelené listy polníčku jsou podobné hlávkovému salátu a přímo lákají k přípravě salátů , zdravých smoothie a čerstvých pomazánek. Salát polníček s pečenými rajčaty. Snadný recept na přípravu salátu z polníčku s pečenými ochucenými rajčaty.


Rychlý a chutný salát z polníčku , cherry rajčátek a konzervované kukuřice, dochucený olivovou zálivkou.

Ingredience: 2g, listů polníčku. Omyjeme polníček , nakrájíme rajčata na kostičky, mozzarelu na kostičky a zalejeme zálivkou. Zálivku použijeme buď hotovou nebo si uděláme . Tento salát se vám bude líbit, je krásně barevný, chuťově vyvážený a zasytí.


Troufám si říct, že by chutnal i mužům, kteří zrovna na saláty. Recept najdete na kuchynelidlu. Saláty , saláty a zase jen saláty.


Omyté papriky a rajčata nakrájejte na malé kousky.

Ve velké misce smíchejte polníček s pokrájenou zeleninou . Mam ráda všechny druhy zelených listů od obyčejného salátu přes polníček , špenát až po rukolu. Listy pak pokaždé ochutím, jak mám zrovna . Valerianella locusta) na zahradě i doma za oknem. Jak a proč pomáhá zdraví.


Jednoduchý salát proměníte v chuťovou lahůdku díky opečené zkaramelizované cibuli, která znamenitě doplní výraznou chuť kozího sýra. Dá se pěstovat a sklízet téměř po celý rok. Množství neuvádím, protože u každého salátu je dobré, když si množství surovin upravíme podle vlastní chuti. Valentýna se sázel polníček , tzv. Právě s tímto salátem se na pultech můžeme setkat docela často.


Mám úžasný recept, jak si . Nahořklá rukola, křupavý polníček a sušená rajčátka tvoří základ jednoduchého salátu , který vás zaujme výraznou chutí. Nutričně jde ale o mnohem významnější zeleninu než například klasický hlávkový salát. Polníček řadíme mezi listové saláty. Má vysokou výživovou hodnotu a. Velmi svěží letní salát s oříškovou chutí polníčku. Avšak obyčejný salát to přesto není.


Doba sklizně u polníčku je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky