středa 19. prosince 2018

Jednoosý traktor hecht

Jednoosý traktor hecht

Motorový kultivátor s príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Pohonná jednotka s výkonom HP, kolesá s pneu, kultivačné radličky, vozík a oje . Jednoosý traktor - kultivátor s obsahom 2cm³ a výkonom HP. Pre správnu funkčnosť je potrebné naliať prevodový olej do prevodovky. Preto odporucame pridat do košika aj 2ks prevodového oleja.


Jednoosý traktor hecht

Možnost přestavby na jednoosý traktor. Dostupnost: Nelze dodat. Darček: 4-taktný olej do motora.


Oborávacia, plecia a riadkovacia radlica, určená k . Lze jej přestavět na jednoosý traktor. Jelikož jsou kultivátory konstruovány jako multifunkční stroje,. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vozík VARES PROFI IT 5za jednoosý. Výhodne možno zakúpiť aj ako SET s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor.


Jednoosý traktor hecht

Pre pohon je použitý štvortaktný jednovalec HECHT OHV . Zahradní traktor se 4-taktním motorem HECHT OHV. MTD Smart RC 1- Záhradný traktor so zberom. Vyorávač je určený pre riadkovanie, . Keďže sú kultivátory konštruované ako multifunkčné. Výhodně lze zakoupit i jako SET s kompletním příslušenstvím pro přestavbu na jednoosý traktor.


Pro pohon je použit čtyřtaktní jednoválec HECHT OHV o . Výhodne je možné zakúpiť aj ako SET s kompletným príslušenstvom pre prestavbu na jednoosý traktor. Týmto spôsobom kultivátor prestavíte na plnohodnotný jednoosý traktor. V príprave je aj ďalšie široké príslušenstvo.


Jednoosý traktor hecht

TECHNICKÉ PARAMETRE: motor HECHT. Výkonný motorový kultivátor s možnosťou voliteľného príslušenstva. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky