pondělí 24. prosince 2018

Betonová vodoměrná šachta

Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla . Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako ochranné komory pro . Krok 1: vyberte variantu produktu. Zvolte prosím variantu zboží. Výhodou je zaručená kvalita a snadná montáž.


Betónové vodomerné šachty sú betónové výrobky, ktoré sa používajú ako komory pre vodomery.

Firma Prefabetón-Diviaky zabezpečuje výrobu,predaj a dopravu typizovaných ale aj atypických vodomerných šácht. Svou nízkou hmotností a čtyřmi zabudovanými manipulačními . Sortiment Bagin zahŕňa aj kvalitné betónové vodomerné šachty , ktoré umožnia bezproblémový prístup k vodomeru. Vodomerné betónové šachty. Stavíte či rekonstruujete dům? Pak potřebujete místo pro instalaci vodoměru – vodoměrnou šachtu ! Betonová deska by měla šachtu přesahovat alespoň o 100mm.


Průchodkami ( obvykle DN – mm) se protáhne potrubí a utěsní se. V zeleném pásmu nad.

Po usazení vodovodní šachty se skrz prostupy protáhne vodovodní potrubí. Funkčnost vodoměrných šachet. SŠ 10 1určená do míst s výskytem spodní vody: Uvedená šachta se instaluje do výkopu, na betonový podklad.


Domovní vodoměrné šachty Domovní vodoměrná šachta firmy GONAP slouží k. V každém případě musí být přes víko položena armovaná betonová deska o . Montážní návod – vodoměrná šachta samonosná. Termo izolační vodoměrná šachta SVODA je moderní alternativou k velkým betonovým nebo svařovaným polypropylenovým šachtám s kruhovým průřezem o . Plastové vodoměrné šachty VŠC jsou vodotěsné nádrže kvádrového tvaru z. Umístění plastové šachty na vyzrálé betonové dno zbavené ostrých výstupků a nečistot. Uváděné rozměry znamenají: průměr x výška x výška komínku. PP desek z polypropylenu. Inzerát byl odebran z . U konkurenčních vodoměrných šachet musíte provést betonovou základovou desku, u této ne.


Uložení plastové vodoměrné šachty. Následně se provádí armovaná betonová podkladní deska. Po vytvrdnutí betonu usadíme na podkladovou desku vodoměrnou šachtu. Okolo komínku bude provedeno vydláždění z betonových dlaždic 3x 300 . Pro usazení vodoměrné šachty je nutné zhotovit základovou betonovou desku z betonu třídy B(podkladní beton) vyztuženého KARI sítí s průměrem drátu 8 .

Dále nabízíme také plastové vodoměrné šachty , které se instalují do betonových šachet nebo šachty k vrtaným studnám. Jak probíhá montáž plastových . Betónová šachta sa skladá z niekoľkých častí a je ponúkaná v rôznych. Dobrý den, v projektu novostavby mám vodoměrnou šachtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky