úterý 18. prosince 2018

Betonové šachty prefa

Píďalka angreštová - Atlas - Agromanuál. Pilatka angreštová postřik – Zahrada a terasy. Velmi účinně působí na přezimující škůdce (mšice, svilušky, štítenky, puklice, mery, píďalka podzimní aj.) a výrazně sníží výskyt škůdců v pozdějším období. Nejdůležitější pěstované odrůdy patří k druhu angrešt obecný.


Abraxas grossulariata. Vyberte z různých postřiků - Novaferm Viva, Rock Effect.

Oboustranný lepicí pás na stromy (mravenci, píďalky , housenky). Nezapomeňte na broskvoně a angrešt. Tímto postřikem zasáhneme úspěšně, mšice, píďalky , květopase, obaleče aj.


Je to specialista na padlí nejen na angreštu , ale i na okrasných rostlinách, . Hnědé padlí angreštu má zpočátku formu bílých moučnatých povlaků na letorostech, listech i na plodech. Napadené části přestávají růst, listy jsou pak malé a . Kromě toho zabráníte včasným postřikem i dvěma velkým postrachům zahrádkářů – kadeřavosti broskvoní a padlí na angreštu. Další české názvy: píďalka angreštová. Je proti nim nějaký postřik ?

Patrně housenky motýla píďalky angreštové. Insecta) řád: motýli (Lepidoptera) čeleď: píďalkovití (Geometridae). Chemická ochrana po sklizni plodů přípravkem Baycor WP není vždy dostatečně účinná. Poměrně častou chorobou angreštu a rybízu je . Chemický postřik lze aplikovat krátce před květem, další dva jsou třeba.


Taky letos najdete obrovské přemnožení píďalky angreštové. Ta dokáže úplně zlikvidovat mladé výhonky angreštů tak, že zůstávají pouze . ROCK EFFECT přírodní kontaktní fungicid a insekticid určený k postřiku proti . Prosím, kdo má zkušenost se zlikvidováním pilatky angreštové , ať se. Zanedlouho nastane doba vhodná pro aplikaci chemických postřiků.


K ochraně angreštu je velice dobrý přípravek Discus. Thyria jacobaeae), p. Postřiky proti hmyzím škůdcům. Rhyparia purpurata), p. Pídalka podzimní - Operophtera brumata L. Cesta ze Zlaté koruny na Kleť. Objeví-li se na ovocných.


Podomácku vyrobené nechemické postřiky , které zabírají na mšice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky