úterý 18. prosince 2018

Hloubka kořenů stromů

Vyrábíme a prodáváme vnitřní a venkovní stájové boxy a přístřešky pro koně Do konce tohoto měsíce máme akci sleva a zaměření je zdarma. Z místa pod odnímatelnou střechou se stane přístřešek pro koně , dívky se posadí ke skládacímu stolu a zachumlají se do krásných látkových polštářů. Hledáte přístřešek pro zvířata (skot, koně , ovce) za nejlepší cenu? Nabídka dospělých jedinců koní a poníků, nabídka a poptávka ustájení, to vše naleznete v sekci Koně a poníci na.


Online bazar , kde je inzerce zdarma, a navíc zde můžete prodat a koupit cokoliv, přidat inzerát na bazar ve vašem městě.

NOVÁ montovaná oblouková plachtová hala vhodná například jako přístřešek pro ovce, kozy, koně , apod. Inzeráty Dom a záhrada . Stájové boxy a příslušenství - Venkovní boxy a přístřešky. Kvalitní, celoroční přístřešky pro koně za bezkonkurenční ceny.


Běžné přístřešky stojí desítky tisíc a vyžadují stavební povolení, ale naše přístřešky pro koně ne, jsou totiž mobilní a až 6x levnější. A spousta majitelů řeší, jak jim pobyt venku zpříjemnit. Hledáte také jako venkovní box pro koně, venkovní boxy pro koně levné, prodej boxů pro koně.


Přístřešky pro koně jsou sestaveny z kovových ohradních panelů.

Prodám přístřešek pro koně , který sestává ze kusů ohradních panelů, ocelové konstrukce a plachtové střechy. Plachtová střecha je vyrobena z PVC materiálu, . Nebo hledáte přístřešek pro koně na svou zahradu? Nabízíme vám menší i větší variantu přístřešku. Jedná se o stavebnici půdorysu, kterou je možné dodatečně. Z důvodu nařízení vlády České republiky proti šíření koronaviru, rušíme maloobchodní prodej v Hrdějovicích.


V provozu zůstává velkoobchodní sklad a výdej zboží . Jsou ideálním řešením pro pastviny či výběhy. Po doplnění o bránu je možno použít i jako mobilní stáje - např. Pastviny se střídají, na každé je k dispozici přístřešek , voda a sůl, část lesa. Vhodné i pro dušné koně nebo starší koně.


Projděte si naši inzerci a najděte koně přesně podle svých představ. Nabízím pastevní ustájení ve společnosti 6-ti starších koní. Tak mě napadlo, že bych na výběh pořídila něco takového. Máte někdo zkušenost.


Spolehlivá konstrukce přístřešku pro koně je postavena na základových trámech o průřezu 14x14cm. Rám konstrukce přístřešku je vyroben s kvalitních fošen o .

Mobilní přístřešek se skládá ze střešní konstrukce, plachty a kotvících trnů. Součástí nejsou ohradní panely. Ty je nutno zakoupit zvlášť. Pro základní sestavu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky