pondělí 24. prosince 2018

Okrasná třešeň sakura

Přidat na seznam přání. Chamaecyparis obtusa Nana Gracilis (cypřišek tupolistý). Nejznámější je smrk omorika a smrk ztepilý, který byl běžným druhem horských lesů, avšak právě on se svými mělkými kořeny je . Today we will discuss about Smrk Omorika.


Tento velmi atraktivní stromek zpočátku roste ve tvaru koule. Ročně přirůstá asi o 10cm a později začne prorůstat do hustého kompaktního kuželovitého tvaru.

Zakrslý, pyramidálně rostoucí jehličnan dosahující výšky m. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nízký kultivar zajímavý svým kulovitým vzrůstem. Latinská synonyma: Abies omorika , Pinus . Pomalu rostoucí smrk s pravidelně kuželovitou korunou.


Dorůstá se výšky cca 2m -5m VE 20letech. Zajímavá je barva jehlic jsou tmavě zelené s bílou kresbou . Vyžaduje propustné, živné půdy s kyselejším ph. Katalog obsahuje i sezónní zboží nebo může být zrovna vyprodáno.

Dostupnost si můžete ověřit telefonicky nebo e-mailem. Další možností je pořídit si zakrslý kultivar zvaný Nana , který roste . Roubované na kmeni, výška trup Pa) Trpaslík, smrk Srb kulovitý tvar naroubován na trupu. Doprava: len osobný odber. VIA MM Aktualizace: 13.


Nana ′, (dwarf form) ′Pendula′ (weeping form). Because of its limited range, it is not a major source of nutrition to . Odrůda Nana je v dospělosti vysoká - metry. Má kulovitý růst a tak se hodí do menších zahra předzahrádek nebo . Vaše cena: 44Kč. Parametr 1: osobní odběr. DPH ( prostokořenný).


Picea abies ´Formánek ´ - Smrk ztepilý. Omorika je odolný smrk rostoucí v každé půdě, nesvědčí mu ale sucho. Vyšechtěny jsou i menší odrůdy tohoto druhu: například Nana gracilis . Konce jehlic svítivě žluté. Vhodný do malých i větších zahra předzahrádek . Nana ´ smrk omorika ( smrk Pančičův).


Na picea omorika nana jsem dnes objevil halky!

Vedle byl smrk picea abies, ktery mel halky na kazde vetvičce, tak jsem ho radeji odstranil. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od 5Kč s rychlým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky