pondělí 24. prosince 2018

Pouští a prérií

Pouští a prérií

Písek zkázy, Ghazva, Umarova krevní msta, Gitano, Tyčkař, Mluvící kůže, Černé oko, Synové Upsaroků. Hodnocení, recenze, zajímavosti a informace o knize. Na cestě za dílem Karle Maye. Přiznejme si, že je mezi lidmi málo těch, kteří by nečetli něco od Karla Maye, málo těch, kterým . Na stránkách této knihy se ocitnete v . Pouští a prérií : pro čtenáře od let.


Pouští a prérií

Pro čtenáře od let vazba měkká stav viz. Upozornění: poslední kus skladem! Datum dostupnosti: Informujte mě, až bude k dispozici. Vzácnější vázané vydání.


Lehce ušpiěnná obálka . Jelikož už od dětství a od Vinnetoua vím, že je potřeba pozorovat nepřítele, abychom byli schopni odhadnout, . Literární kavárna Vás seznání s životem a dílem německého spisovatele, snílka a dobrodruha. Zavede nás prostřednictvím příběhů až na . Vazba: vazba tuhá – celopapírová. Naše cena: 4Kč (EUR).


Pouští a prérií

Hlídací pes: Hlídací pes. STAV KNIHY ODPOVÍDÁ PŘILOŽENÉ FOTOGRAFII A SLOVNÍMU POPISU POD ZÁLOŽKOU PARAMETRY! V povídkách, jejichž děj se odehrává v. Kniha je v externím skladu nutno objednat. Dostupnost: Zboží je prodáno.


Nezbyva tedy nic jineho, nez se pokusit o napravu, a sezvat vazene p. Výbor kratších próz z arabského, španělského a indiánského prostředí. Cestou se pořád vyptával. Teprve když jsme byli na místě, sdělil jsem mu důvěrně, že je můj zajatec, ale že se mu nic . Několik příběhů z pera Karla Maye, a to ať už z oblastí amerických prérií či dalekých pouští Afriky.


Alena Hartmanová , 2stran, originál . Zdeněk Burian , přel. STAV- ZLOMENÝ ZADNÍ LD ROH TITULKY. Kategorie, Dobrodružné knihy . Popis, Pevná vazba, 2stran.


Nakladatelství: Albatros, Praha. Další informace: Vázaná, 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky