úterý 11. prosince 2018

Ploty na miru

Abyste si mohli jahod užívat do sytosti, právě nastává vhodný čas k tomu, abyste. Na jahody si naopak připravte zcela přírodní hnojivo. Jahodník vyžaduje dostatek ihned přístupných živin a proto zásobní hnojení.


Naše komplexní plány Yara Vám pomohou dosáhnout výborných pěstitelských výsledků. Podívejte se jak Vám naše znalosti a doporučení pro hnojení jahod. Vhodná doba pro ošetření nastává zhruba dva týdny po sběru jahod.

Dvě dávky hnojení rozdělte po sklizni tak, abyste nepřihnojovali později . Já ale nikdy jahody nestříkala a hnojím Cereritem nebo Kristalonem. Postřik a hnojení jahod. Se sadbou jahod se setkáváme prakticky po celou sezonu.


Pro počáteční hnojení používáme například Cererit nebo NKP. Jahody jsou známy tím, že vyčerpávají půdu od živin. Základem ale je odstranění všeho plevelu, který do záhonu nepatří. Tím se rovněž provzdušní substrát.


Velkopěstitelé jahod se s ním moc nepářou a hned po sklizni neváhají staré.

Slepičincové hnojivo se prodává i již hotové ve formě granulí. Obsahuje základní prvky a živiny pro dobrý růst a . Vícesložkové hnojivo N P2OK2O MgO ME Poznámky granulované: Amofos 12. Vše vyřeší speciální draselné hnojivo.


Plesniví vám jahody ? Pak zapomeňte na chemikálie. Po postřiku se jahody nesmí týden sbírat, takže je . AGRO Kapalné hnojivo pro jahody je vhodné pro všechny kultury jahodníku pěstovaných v nádobách i ve volné půdě. Použitím podpoříte zdravý růst, bohaté. Jsem hnojivo na jahody.


Mám organominerální složení základních živin pro hnojení jahod a jiného drobného ovoce, díky kterému působím rychleji a zároveň. Dávkování: Aplikace zálivkou - smíchejte ml hnojiva (po okraj naplněné víčko) s litry vody. Rostliny hnojíme 1x týdně v době vegetace . Zemina by celkově neměla nikdy vyschnout.


Hnojení : Hnojíme na jaře před květem, lze využít běžně dostupná hnojiva určená přímo na jahody , nebo i . V tuto dobu lze s výhodou použít Kristalon jahoda - vodorozpustné hnojivo , které nastartuje růst a zakořenění rostlin. Před příchodem zimy pak .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky