pondělí 17. prosince 2018

Cordyline australis pěstování

Cordyline australis je rostlina exotického vzhledu. Existuje přes padesát druhů cordyline australis. Nároky na pěstování nemají tyto rostliny žádné. Tuto dračinku pěstujeme jako pokojovou, nebo přenosnou rostlinu. Dostupnost: Vyprodáno.


Rostlinu také můžeme pěstovat jako pokojovou rostlinu, máme-li ale možnost vynesení rostliny od jara do podzimu . Původ: Austrálie a Nový Zéland. Druh: pokojová rostlina. Typ listu: střední listy, vejčité.


Náročnost pěstování ‎: ‎Je to nenáročná rostlina. Doba výsadby: Dračinku je v našich podmínkách možné pěstovat pouze jako nádobovou rostlinu. Během letních měsíců - ideálně. Zálivka stačí mírná, je možné pěstovat v hydroponii.


O pravdu o té to rostlině se nic o pěstování nedá dohledat. Pro jejich pěstování zajistěte vyšší vzdušnou vlhkost a teplota ať neklesne pod. Její pěstování v běžných květináčích v bytech selhává, protože rychle vyčerpá. Dlouhými, tuhými, mečovitými listy připomíná . Dračinky jsou pěstovány v tropech a subtropech jako okrasné rostliny.


V zimě by neměla teplota při pěstování rostliny klesnout pod 15°C. Nejlepším stanovištěm pro jejich pěstování je uzavřené květinové okno. Ostatní dračinky s tuhými, řemenovitými listy bez řapíku jako jsou C. Konečně jsme přišli na to, jak pěstovat palmy v našem kraji, v Beskydech.


Ze známých druhů pěstujeme hlavně studenodomé, otužilejší, jež přes. Dračinka jižní Red Star je kultivar s nádherně zbarvenými, vínovými listy. V našich podmínkách se . Rhoeo Spathacea Tricolor, Rhoeo Variegated - Plant. Péče Epifytický způsob růstu určuje podmínky pěstování.


Pěstování V Truhlících. Náš čas a schopnost pěstovat rostliny jsou omezeny – s obojím naložme moudře. Směřujte k pěstování. Sháníte i jiné rostliny,. U někte- rých lidí je.


Lidé zbožňují také tyto nápady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky