pondělí 7. ledna 2019

Česnekové výhonky pesto

PACIBULKY jsem využila na výrobu česnekového pesta. Pesto má jemně česnekovou příchuť a píše se, že v lednici vydrží až půl roku. Recept si oblíbilo kuchařů. I výhonky z mladého česneku, které se zalamují, aby česnek nerozkvetl, se dají skvěle využít v naší kuchyni.


Květenství tvoří malá pacibulka a zelený dlouhý výhonek. Hodí se do polévek, bramboráků, pod. Výhonky mají jemnou, česnekovou.


Omyté česnekové výhonky pomeleme 2x na strojku na maso. Můžeme je také rozmixovat nebo rozsekat ve food processoru. Kromě článků na něm najdete také seznamku pro seniory, . Tento pin objevil(a) Míša. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Píše, že při pěstování.


Pěstování česneku má v našich končinách dlouhou historii. I lajcký zahrádkář ví, že na podzim může vysadit paličák . Při pěstování česneku se v průběhu jeho růstu odštipují vyrůstající pacibulky. My jim doma říkáme česnekové výhonky. Hodně zahrádkářů tyto . Pesto z česnekových výhonků lze použít na dochucování všude tam, kde se používá klasický česnek - do guláše, bramboráků, pomazánek, ale také. Měkkou část výhonků - lodyh odřežeme, odstraníme i zárodek . This Pin was discovered by Marie Brandysová.


Lenka včelka: ČESNEKOVÉ VÝHONKY - PESTO. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Strunová hlava na křovinořez.


Poštovné u tohoto produktu činí 4- Kč. Podmínkou je platba předem. Nakládané česnekové výhonky ,. Vážně jsem nic nenapsala na blog, hmm. This Raspberry Coconut Cream Trifle has consistently been one of the most popular desserts on Rock Recipes for the past several years. Postup: Z omytých a okapaných česnekových výhonků odstraníme cibulky.


Zbytek pokrájíme na kratší kousky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky