úterý 12. března 2019

Drátěné síto se čtvercovými oky

Drátěné síto jednostranně hladké se čtvercovými nebo obdélníkovými oky. Použití: třídění všech druhů sypkých materiálů. Výhody: je zaručena pevná poloha drátů . Montážní pokyny: upíná se podélně i příčně . Jedná se o bodově svařované síto s čtvercovými oky používané ve stavebnictví. Slouží na třídění sypkých materiálů a filtrace ve sklářském, chemickém a potravinářském průmyslu .

Drátěná síta s mezivlnou nejčastěji používaná jako ochranné. Bezplatná konzultace. Třídění písku, štěrku, třísek, štěrkopísku, uhlí, koksu, strusky apod.


Nabízíme výběr tkaných i svařovaných sít různých velikostí ok , drátů, formátů. Jsme schopni dodat různé typy drátěných sít – žebérková síta a svařované sítě s většími oky , ale i. Svařovaná síta , žebérková pletiva s většími oky se dodávají v tabulích . A Jedná se o nejrozšířenější drátěná síta. Tkanina kovová se čtvercovými oky , NEREZ 1.

PRODEJ V BALENÍ I PO. Bodově svařované síto se čtvercovými oky. Síto je dodáváno s volnými konci drátů po obvodu. Na dotaz možná výroba atypických formátů.


Síť svařovaná nerez kvalitní svařované síto se čtvercovými oky použití: ve stavebnictví, chovatelství, floristice. Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu. S mezivlnou se čtvercovými nebo obdélníkovými oky Nerezová Drátěná Síta.


Zahájení sériové drátěné pletivo z nerezové oceli se liší 1-6ok a holandské. Velký výběr Drátěné a pletené pletivo naleznete online na OBI. Drátěné pletivo se čtvercovými oky výška m délka m. Je možno je používat jako podložky pod jemná drátěná síta nebo kovové technické. Tomu odpovídají námi vyráběné kombinace materiárů, typy vazeb, ok a průměrů drátů . Bellus - sitě, tkaniny a kovové filtry pro vás!


Dodáváme drátěná a harfová síta. V nabídce máme široký sortiment sít, vyrábíme drátěná síta se čtvercovými nebo obdélníkovými oky , . Rozměry síta : dle požadavků zákazníka, max.

Vyrábíme svařované sítě s čtvercovými i obdelníkovými oky. Velikost ok : lze měnit dle požadavků zákazníka. Armovací sítě, kari sítě do betonu Armovací sítě s čtvercovými nebo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky