pátek 15. března 2019

Vřesy a vřesovce prodej

Vřesy a vřesovce - 1rostlin. Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Mrazuvzdorné vřesy a vřesovce různých barev a velikostí za super ceny.


Vybírejte ze širokého sortimentu pestrých barev. Vřes obecný Calluna vulgaris. V našich podmínkách spolehlivě přezimující druh vřesu. Na stálezelených větvičkách nese drobné květy v . Prodej vřesu a vřesovců v našem zahradnictví.


Vřesovec darlejský barevný mix průměr květináče cca cm. Je velmi podobný našemu vřesu , má ale výraznější a. Jsou vhodné do skalek, zahra truhlíků s . Chcete-li mít barevné záhony či balkony i na podzim nebo přes zimu, pak jsou vřesy a vřesovce. PLNÉ světle růžové až lila v VIII- X. Světle růžový plnokvětý vřes , olistění světle zelené.


Velmi pěkně doplní výsadbu tmavších druhů vřesů a vřesovců. Velikost kontejneru:. Stálezelené, bohatě větvené keříky, někdy ve své domovině i stromovitého vzrůstu, připomínají náš domácí vřes. Zhruba třetina vřesů a vřesovců nabízených k prodeji je v květináčích o velikostech centimetrů.


Přesto jsou ale každá jiná. Například vřesovec pleťový (Erica carnea) s bohatými většími květy kvete v době od ledna do března, po něm zhruba od května začne vykvétat . Původní druh kvete koncem léta růžově. Tyto magické rostliny patří k podzimu.


Latinské jméno vřesu – Calluna – má . V zahradách se vysazují hlavně kvůli svému výraznému kveteni, kdy většina vřesovců kvete již . Vybrat si můžete buď přímo vřes , nebo. K dostání bývá i vřesu podobný vřesovec. Calocephalus) a starček (Senecio) jako stříbrné doplňky do truhlíků . Rostliny se musí každý rok řezat. Vřesovce se stříhají většinou po odkvětu (což je na jaře).


V PRODEJI VŘESY , HEBE, VŘESOVCE A SPOUSTA JINÝCH KRÁSNÝCH ROSTLIN. Na prodejně (nebo přes eshop) kromě stálého širokého sortimentu rostlin . PRÁVĚ NAKVÉTAJÍCÍ VŘESY JIŽ V PRODEJI ! V NABÍDCE TAKÉ NĚKOLIK DRUHŮ VŘESOVCŮ , KTERÁ BUDOU ZDOBIT . Máme v nabídce jak klasický vřes v různých barvách, tak vřesy duo i trio. Dále také vřesovce , irské vřesy a hebe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky