pátek 15. března 2019

Silvercrest® kontaktní gril skge 2000 b2

Precizní album na mince. Tak to se hodí každému, kdo má doma pár starých mincí a nebo se chce stát sběratelem. Já sám mám doma pár . Při slově medaile však vzniká dojem „placky“ na krk za vítězství. Tímto tedy ještě jednou, nerazíme mince , ale oficiální pamětní ražby CMQC.


Další často kladenou. Listy pro mincovní rámečky na mince do alb řady GRANDE. NUMIS kožené album s ochrannou kazetou. Koupíte si občas v ZOO, na zámku či jiném pamětním místě turistickou pamětní mince ? Máme album na jejich . Speciální album TOPSET pro € - pamětní mince.


Tmavě modré provedení. Formát albumu: 2x 2x mm. Kapacita: listů TOPSET . Na deskách černé barvy je terč symbolizující stát, z něhož mince pocházejí. Nabízíme výběr z alb na mince , krabiček, boxů a pouzder na mince , tzv. Pořídíte si pár historických, pamětních nebo dokonce vzácných mincí či medailí a. Zajímá Vás jaká alba na mince , boxy, kufříky si pořídit?


Osobní převzetí Praha 3-Metro . Prodám desky ( album ) na sběratelské pamětní mince Ponteffices Maximi ex Pax Laetitia. Album na pamětní mince - let EURO. Listy alba jsou vyrobeny z kvalitní PVC fólie bez změkčovadel a kyselin k bezpečnému uložení a prezentaci Vašich mincí. Vytvořte z tohoto alba. Sada deseti pamětních medailí se zvířecími motivy.


Dostupnost: Vyprodáno. Bez daně: 26Kč (s DPH) . Zobrazit celý obrázek. Zlato je v poslední době . HTB1ovkGo nI8KJjSszbq6z4KFXaB. Shenzhen Moonlight Houseware Co.


NOVINKA V SORTIMENTU - ZAVÁDĚCÍ CENA! Nové album na turistické medaile ( mince ) prodávané pod značkou MacGregor . Typ mince : Kód skupiny: Sada. Sběratelské album na pamětní medaile Apoštolové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky