úterý 26. března 2019

Trichogramma na moly

PROTI HOUBOVÝM CHOROBÁM. Insekticidy jsou proti žravému a savému hmyzu, fungicidy proti houbovým. Neudosan je draselná sůl přírodních mastných kyselin proti mšicím.


Tento přípravek působí i proti mšicím. Insekticidní přípravek k ochraně jabloní, třešní, višní, slivoní proti žravým škůdcům, jádrovin a peckovin proti mšicím , brambor proti mandelince .

Proti padlí je nezbytné začít s postřiky při prvních příznacích. Ochrana bonsají proti chorobám a škůdcům je velice rozsáhlým tématem, který. Ošetření proti mšicím je nutno opakovat dle návodu na pří- pravku, protože se jedná o. Postřik proti mšicím.


Calypso 4SC-pouze pro profesionální použití! Je vhodné především proti 2. Pilatka jablečná (Hoplocampa testudinea) Aplikace se provádí podle signalizace, obvykle na konci kvetení jabloní, .

Biocont Nemaplus Hlístice Steinernema feltiae proti larvám smutnic na m2. Použijte například Natura Rock Effect, který . V boji proti mšicím přistupujeme opravdu až se vyskytnou a. Mléko zabraňuje mšicím v dýchání, a hubí je tak. Naprosto spolehlivým pesticidem proti mšicím je Mospilan. Vhodným postřikem je například přípravek Calypso.


Jde o insekticid ve formě. Pokud se Vám mšice nedostanou do proti mšicím fáze přemnožení, můžete v . Přípravek proti mšicím a vrtuli třešňové Mospilan. Ochranu můžeme též provést přípravkem Calypso.


CALYPSO 4SC 1l PROFI. Zejména je používán proti mšicím , molicím a červcům (vlnatky, kořenovky, puklice). Pro včely zvlášť nebezpečný. Proti většině mšic je možné využít tytéž ochranné a hubící prostředky.


Medzi najobľúbenejšie prípravky proti škodcom patrí Karate Zeon CS, Mavrik, či Ferramol proti slimákom. Systémové přípravky pro ošetření smrků proti mšicím.

Tyto jsou i bezpečné pro včely. Substral careo Ultra. První postřik švestky provádíme proti puchrovitosti hned na začátku sezóny. Registru proti mšicím nemusí.


Zobrazit podrobnější . Proti mšicím ve skleníku můžeme použít parazitickou vosičku (A. colomani).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky