čtvrtek 21. března 2019

Krokodýlek olomouc otevírací doba

Krokodýlek - rodinný zábavný park. Máme dobrou zprávu do nynější bláznivé doby. Olomouc , Střední Morava a Jeseníky. KROKODÝLEK zábavní park, s. Otevřeno : dnes od 10: 00.


Jsme schopni zajistit vystoupení Kouzelníka nebo Balónkového klauna za přívětivé ceny. Zábavní park pro děti. Pro přidání příspěvku k diskusi, nebo hodnocení firmy se musíte přhlásit. INFORMACE: Kontaktní osoba: provozní.


Dětská a zábavní centra a. Vyhrají si zde nejen děti, ale i tatínkové a dědečkové. Vstup lze zakoupit na celý den, ale i hodinově. Doporučuji předem zarezervovat. Obě dvě varianty jsou vhodné jak pro holčičky, tak pro kluky.


Jídelní servis se vždy barevně doladí dle přání oslavence. Přímo před budovou je velké parkoviště, kde se dá zdarma zaparkovat. Výherci získavají volný vstup do našeho centra pro . Nabízí pětadvacet atrakcí včetně umělého jezírka, pirátské lodi nebo . Samci jsou mnohem větší a mohutnější než samice, výjimečně dosahují délky až 1cm . Plný úvazek, minimálně hod. První kontakt je možný POUZE telefonicky.


Uzené maso vařené v papiňáku. Provozní doba : denně od 9.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky