úterý 12. března 2019

Pečené koleno na ohni

Předvařené vepřové koleno , grilované na jehle grilu, potírané pivní marinádou. Grilované vepřové koleno. Nezapomněli jste náhodou na grilované vepřové koleno ? Možná máte obavu z toho, že tak velký kus masa na grilu nedokážete . Konečně se mi povedlo udělat vepřové koleno tak, jak jsem ho jedl v Německu!

Inspiroval jsem se na německém serveru Chefkoch. Ve větším hrnci rozpustíme sádlo, na kterém zprudka kolena opečeme ze všech stran dorůžova. Potom je zalijeme masovým vývarem a přidáme celou cibuli, . Otevři zde pro více informací ▽ Přihlaste se k odběru kanálu . Vepřové koleno na pivě s medem. Kůži na koleni nařežeme ostrým nožem do kosočtverců.


Pečené kuře na ředkvičkách podle Iny Garten. Koleno nasolíme a napepříme.

Rukami vmasírujeme sůl a pepř do každého záhybu. Postup přípravy receptu. V kastrůlku zahříváme pivo s cukrem dokud se cukr nerozpustí. Přidáme rozetřený česnek, nakrájený zázvor a na mírném ohni vaříme . Poté vyjmeme, necháme . Dávají si je turisté na Staroměstském náměstí i štamgasti ve stylové hospodě.


Ostatně stačí se podívat na fotku, a začnou se i vám sbíhat sliny a . Přidejte estragon a hrášek, tři minuty povařte a nakonec promixujte tyčovým mixérem. Osolte a opepřete, podávejte s krutony. V základu opečeme očištěnou na větší kostičky nakrájenou mrkev, petržel a. Pokaždé, když si sedala, bolela ji kolena. Kouř dřeva, dobytek, maso pečené na ohni a pod tím vším ostrý zápach prachu v trávě a ve větru. Zkuste si vlastnoručně vyrobit grilované koleno s domácím chlebem.


Tohle všechno budete potřebovat na pečené koleno. Praganda na 1kg masa. V lednici, zakryté necháme 5-dnů. Ideální teplota je 0-3°C.

Bravčové koleno pečené v rúre v rukáve podávame na stôl spolu s čerstvými bylinkami, prílohami,. Redukujeme oheň a varíme hodinu na miernom ohni. Do hrnca dáme cukor, me smotanu, maslo a soľ, premiešame a na pomalom ohni varíme. Priebežne miešame, aby nám karamelový základ .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky