pátek 26. dubna 2019

Kyneta šachty

Kyneta šachty

Marie Strýhalovábylinkové čaje. Mast ze lnice se používá na hemeroidy. Je rozšířená po celé Evropě i Asii. Ráda roste na znečištěných místech, jako . A to co nejdříve po začátku kvetení.


Nečistá a pihovatá pleť. A nakonec jsem přidala čaj při zánětu žlučníku. Smícháme dílů nati . Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Normální funkce jater a žlučníku. CTC je čaj zpracovaný do malých pravidelných granulek. Krásně zpracovaný černý listový čaj , vypěstovaný na africké půdě.


Jednu čajovou lžičku lnice zalijeme 2ml vroucí vody, zakryté . Slovensky: Pyštek obyčajný. Linaria vulgaris - lnice květel (lnice obecná). Plantaginaceae - jitrocelovité.


POPIS: Vytrvalá, až cm . Při zevním použití je lnice velmi účinná při léčbě bércových vředů a hemoroidů, . Silný čaj ze lnice (dvě lžíce na čtvrtlitr vody) se používá na omývání pih, které po častém omývání blednou až zcela zmizí. Složení : bambucké máslo, lnice květel (LINARIA VULGARIS ) , včelí vosk. Z lnice obyčejného si můžete udělat léčivý čaj ( viz níže).


Lnice květel nať (Herba linariae). Lidové léčitelství využívalo lnici k léčbě žloutenky, . LNICE KVĚTEL obsahuje hlavně flavonový glykosi linarin, pektolinarin a neolinerin a rozličné organické kyseliny. Působí protizánětlivě, projímavě a diureticky. Kvete od června do září. Raději se rychle uzdravit, než čaj ze lnice pít.


Květový čaj pro ženy a dívky, Domácí bylinný voňavý čaj na dobrou pohodu,. Složení: Máta nať ( Menthae herba), lnice květel ( Linariae herba), měsíček květ ( Calendulae flos), heřmánek květ ( Matricariae flos), . Bylinkový čaj Zažívání. Nať lnice (rostlina se nazývá také květel ) se dnes používá prakticky jen v. Druh čaje , bylinkový. Složení: Máta nať, lnice květel , měsíček květ, heřmánek květ, fenykl plo zeměžluč nať, čubet benedikt nať Upozornění: Není vhodné pro.


Vaše cena: 13Kč . Případný zákal není na. Lichořeřišnice větší . Balení: ml - Kč , ml .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky