pondělí 15. dubna 2019

Prodám zabijačkový kotel

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Prodám zabijačkový kotel smaltovaný. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zabijačkové kotle.


Zabíjačkový kotel - pařák o objemu litrů, výklopný, se smaltovaným kotlem. Spodek zakázková výroba, opravdu robustní. Jen několikrát použitý.


Smaltované zabíjačkové kotle jsou prakticky nezničitelné stejně jako poklice na zabíjačkový kotel. V zabíjačkovém kotli vaříme i zabijačkové pochoutky - ovar, . Vnitřní kotel je vyroben z nerezového plechu a kotlina (topeniště) může být nerezová nebo z ocelového . Nabízím plynový závěsný kotel s ohřevem užitkové vody, vestavěný zásobník na litrů. L s poklicí za 6Kč. Prohlédněte si aktuální inzeráty zabijačkový kotel. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Velmi zachovalý zabíjačkový kotel v Lanškrouně. Prakticky pro tuto činnost nevyužívaný. Bílá varianta s 1zrcadlem.


Kotle, Kamna, Bojlery. Zabijačkový kotel plynový. Vždyt je to kotel na povidla nebo zabijačkový kotel.


Je ale zmíněno tady v. Klidně rád prodám svoji, myslím že je na dobré úrovni. Nemám na ni misto, mam. Mohlo by vás zajímat. Kč s dopravou 7Kč. Kvalitní zabijačkové souprava na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky