úterý 23. dubna 2019

Sepetná webkamera

Fajn bazén a prima bar u bowlingu. Měly jsme rezervaci pro dospělé osoby na pokoj, . Hezké okolí na procházky. Informace a ceny pro veřejnost upřesníme později.


Sepetná webkamera

V reštaurácii sa podávajú chutné . Bazén v hotelu Sepetná Ostravice. Krytý i venkovní bazén. Hotel HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ online rezervace.


Beskydský hotel Sepetná - konferenční sál Beskydský hotel Sepetná - bazén. KOUPALIŠTĚ SLUNÍČKO, KRYTÝ BAZÉN SEPETNÁ. V restauraci se podávají chutná jídla . Hotel Sepetná Ostravice : Okamžité potvrzení rezervace ubytování v hotelu a nízké. Skalka Family Park Ostrava. RelaxCentrum je s hotelem Sepetná spojeno chodbou a zahrnuje bazén ,. Bowling taky fajn, klidně si tu umím představit i dovolenou s dětmi.


Horský hotel Sepetná. Super hotel , jedlo je genialne a pivo tiez. Urcite sa tu budeme pravidelne vracat. Bazen v cene a je moznost ist do sauny ci na masaz a aj badminton a ping . CLUB HOTEL PETROVICE. Hotel Prosper v Čeladné - bazén už rozebírají maminky na webu eMimino.


Horal, Solan a Sepetna sice vypadaji uzasne, ale bohuzel nejsou na slevomatech . Penzion Sluníčko Sepetná Beskydy, Severní Morava - Česko. Přijďte využít lákadel v Rekreačním centru Sepetná , kde najdete vše na jednom místě. Teplota vody v jednotlivých . Dohromady s nedalekým hotelem Sepetná tvoří Rekreační centrum Sepetná.


Zrelaxujte své tělo i mysl v našem bazénu s řadou atrakcí, či jen ulehněte do našeho whirlpool bazénku a nechte své tělo masírovat miliony . Rodinný hotel je součástí rekreačního centra Sepetná v obci Ostravice v údolí. Design Hotel a zahradní apartmány. Wellness hotel a depandance. Ideální poloha pod nejvyšším vrcholem Moravskoslezských Besky Lysou horou.


Stylová restaurace s letní terasou. Další služby - bazén , bowling, badminton, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky