pondělí 22. dubna 2019

Wellness sepetna cz

Lysou horou v Beskydech. Přijeďte si užít klid a pohodu uprostřed krásné beskydské přírody. Hotel Sepetná je ideálním místem pro celoroční aktivní i wellness relaxaci.


We would like to invite you to stay in “ Sepetná ”, located by food of Lysa hora, the highest. Beskydy and Sepetná offer, enjoy swimming in indoor pool, whirlpool or wellness and beauty. HORSKÝ HOTEL SEPETNÁ nabízí relaxační pobyty i romantické wellness pobyty pro dva.

Podívejte se na recenze hotelu a rezervujte si HORSKÝ HOTEL . Ostravice 95 Ostravice. Treat yourself with wellness procedures in our resort or at the nearby Čeladná Spa, . Wellness hotel a depandance. Přijďte využít lákadel v Rekreačním centru Sepetná , kde najdete vše na jednom místě.


K dispozici je zde ubytování. Private wellness rental for persons (whirlpool, infrared cabin, heated bench). Krásné prostředí, příjemný a vstřícný personál, čisto, útulně, kuchyň.


RelaxCentru Sepetná , DPH.

Podzimní Čeladná s Beskydy Card a wellness. The wellness centre is connected to the Sepetná hotel by a corridor and includes a swimming pool, massage loungers, a jacuzzi . Horský hotel Sepetná. Madeja sport, Sepetná , Sunoutdoor, Beskýdek, Horal. Privátní wellness Sluníčko: . Visitors can use a swimming pool with two. The hotel Sepetná offers comfortable accommodation in double rooms.


ULTIMATE SPECIALITIES – Halušky from the Sepetná Hotel. Využijte některý z wellness balíčků, které jsou připravované wellness. It operates a private wellness center. In the pension there are.


Pro místo relaxace a odpočinku doporučujeme využít privátní wellness s whirlpoolem, infra kabinou s. Ubytovaní hosté mají volný vstup do krytého bazénu RC Sepetná. Pro chvíle odpočinku najdete v penzionu privátní wellness , jehož součástí je . Navíc je dostatek vyžití i ve chvíli, když počasí zrovna nepřeje - wellness centrum, krytý bazén, živá. Hotel nabízí ubytování na horách . Recenze hostů na hotel.


Email: sepetna (zavináč) sepetna (tečka) cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky