středa 24. dubna 2019

Sanační jádrová omítka weber

Pro použití jako štuk na jádrové , tepelně izolační a sanační omítky. Vysoká propustnost vodních par. Běžná cena ‎: ‎Kč 20Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎Kč 19Naše cena bez DPH ‎: ‎Kč 15 Weber. Hodnocení produktu:. Jako sanační omítka systému sanačních omítek weber.


Sanační omítka Weber.

Maltová směs pro sanační omítky Weber san sanační WTA WEBER balení kg. Na vlhké a zasolené zdivo z různých stavebních materiálů. SAN Super jádrová univerzální kg šedá rating . Průmyslově vyráběná suchá minerální maltová směs určená pro použití jako sanační. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Samozber jahody Majcichov. Jahod je zatím dostatek a jsou krásné. Zatímco v obchodech stojí kilo jahod Kč a .

POUŽÍTÍ : Vhodná pro dlouhodobou sanaci vlhkých ploch a míst se solnými výkvěty na vnějších fasádách i vnitřních plochách. Pro svou nízkou kapilární . WTAPodhoz pod jádrové omítky Jako podhoz pro sanační omítkový systém weber. Určená speciálně pro sanační. Vápenná sanační omítka na bázi přírodního hydraulického vápna. WTA, sanační omítka pro dlouhodobou sanaci.


SUPER – sanační jádrová omítka. Jádrová ruční omítka CEMIX, kg. MONO sanační jádrová omítka. Cementová jádrová omítka ruční weber. Suchá omítková směs určená na sanace vlhkého zdiva, pro ruční zpracování.


JST jádrová omítka strojní, 1mm, 25kg. Omítka pro omítání všech . San super - sanační jádrová omítka 25kg. San vyrovnávací WTA - podkl. JRU jádrová omítka ruční, 2mm, 25kg.


Cemix Vápenná památkářská omítka strojní (114) Je jádrovou omítkou.

Speciální jádrová sanační odvlhčovací omítka určená pro ruční nanášení ve vnitřním i. Zbylé 4ks omítky a 2ks stěrkového lepidla ze stavby prodám za celkem 500Kc. Za podmínky odvozu do 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky