pondělí 15. dubna 2019

Tis druhy

PLOTOVÉ CENTRUM KOPEČEK s. Rajhradu u Brna vyrábí, prodává, montuje průmyslové ploty vhodné k oplocení . Ploty z drátěných sítí (gabionových košů) vyplněné kamenivem. Dodáváme mobilní svařované plotové dílce v základních typech : NSH- NSH- NSH-. Dále Vám dodáme plotové branky, pojezdová vrata, sloupky, patky.

Levná pletiva a svařované ploty. Doprava Zdarma po celé ČR! Kovový plot s výplní ze svařované sítě. Svařované pletivo pro Váš dům či zahradu. Lesní uzlíková pletiva.


Základem našeho sortimentu jsou pletiva, svařované plotové sítě , svařované plotové panely, branky a brány, a související příslušenství. Jsme certifikovaným .

Pardubice, plotové sloupky, svařované pletivo, brány, branky, pletivo, poplastované pletivo, čtyřhranné pletivo. Ploty pletené nebo svařované v rolích, plotové panely. Jedná se o esteticky zajímavou možnost oplocení pozemků za velmi příznivou cenu. Variabilita velikosti oka a průměru drátu umožňuje používat svařované sítě v celé šíři průmyslového odvětví.


Vodorovné dráty zvlněné pro odvod vody a snažší formování. Plotové panely 3D s prolisem . Výška svařované sítě : od 180cm do 251cmPovrchová úprava: poplastovánoBalení: role 25mPrůměr . Pořídíte-li si ekonomičtější variantu, gabionové sítě , dodáme vám jednotlivé sítě , z nichž si . Sloupek je zakončen plastovou krytkou černé barvy s vnějším i vnitřním přesahem. Uchycení sítě na sloupek. Panely se připevňují ke sloupku pomocí Inox- . Hledáte svařované sítě pozinkované?


Hodnocení produktu:. Tento typ pletiva lze použít k oplocení . Dále se pletiva hojně využívají jako.

Představují vrchol v plotových. Použití: drátěné pletivo do plotových rámů, pletivo na plot, výroba . Pletiva, plotové systémy. Ploty, pletivo, oplocení, brány, branky, sloupky, dráty, plotové dílce, svařované pletivo, průmyslové plotové panely.


Nakupte stavebniny levně! Máme smluvních skladů po celé ČR, certifikát Ověřeno zákazníky a více jak 24.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky