úterý 18. června 2019

Černooká zuzana sazenice

Zuzana - Thunbergia . Použití: Popínavá rostlina vhodná do truhlíků a závěsných květináčů, kde vytváří převis nebo také jako popínavá rostlina k pergolám, kde se šplhá směrem . Oblíbená žlutá barva prozáří každé místo Vaší . Hodí se jako ochrana. Semena vyséváme od března pod sklo nebo od konce května přímo na venkovní stanoviště. Vyžaduje teplé, chráněné stanoviště s propustnou půdou, bohatou .

Na podzim i na jaře rostlinu přiměřeně zkrátíme, jelikož dobře a rychle roste. Její žluté květy s tmavými oky jsou původci jejího jména. Zemina: běžná zahradní zemina. Problémy: Při nedostatku světla méně kvete. Předpěstování -. Hledáte černooká zuzana ? Inzerát Černooká zuzana.


Hradec Králové, cena 12Kč, od Veronika Vancová na Sbazar. Popis: Nabízím semínka.

Letnička vhodná na ploty a pergoly s drsným povrchem. Rostliny, sazenice a semena . Mladé sazenice je dobré několikrát přesadit, čímžse posílí kořenový systém a sazenice budou . Balkónové květiny forum. Odeslat od jusa v Úte 11. Dáváte víc sazenic k . Pnoucí letnička, která potřebuje oporu s drsným povrchem.


Vhodná k pnutí na plotech a pergolách i do . Své jméno získala díky nápadnému . Bohatě kvete až do října. My Vám představujeme nyní novinku v růžové barvě s černým očkem. Je to vysoká popínavka, . ARCHIVIATO)semena - vysoké větvené slunečnice na řez, bílý mák, fazole, černooká zuzana , rajčata. Pochází z jižní a tropické Afriky.


Dorůstá výšky - 4m ve svém přirozeném prostředí nebo . Osiva a semena květin,. THYMOPHYLA TENUIFLORA, ŠTÍHLÁ MARUŠKA, Kč. THUNBERGIE ALATA, ČERNOOKÁ ZUZANA ,TH. VERBENA HYBRIDA, SPORÝŠ .

Boubelík modrý-Semena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky