pátek 21. června 2019

Pluh vari bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Dům a zahrada - Pluh vari bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší .

Stroje - Pluh vari bazar. Dom a záhrada - Pluh vari bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Oboustranný pluh slouží k orbě a podmítání. Predám pluh Regent variO. Motor VARI JIKOV 6HP Dekompresní ventil - snadné startování.

Sekačka DAKR nové provedení. Rotační plečka jednostranný pluh. V případě zájmu mám mulčovac Tajfun, pluh obracak a těleso vše dohodou.


Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, . Jednostranný pluh k malotraktorú Agzat určený k orbe, pre upnutie . Inzeráty - TERA VARI PŘÍSLUŠENSTVÍ bazar. Projděte si inzeráty prodam tera vari na inzertním serveru AVÍZO. Tera vari - bazar - Bazoš. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Oborávací pluh OP - 15.


Dodacia lehota: Skladom, dodáme do hodín. Kvalitné nastavovacie teleso Agrobon NT3. Bazár pre predam malotraktor tk nájdete u nás na Inzercia. Prodam zahradni vari Systém s prislusenstvim original vozik brzdeny,rotavator a pluh. Zachovalý, plně funkční.


Pluh jednostranný slouží k orbě a podmítání. Zemědělský bazar je zaměřen na nákup a prodej všeho co se nějak týká.

Na konci brázdy je potřeba objet políčko a orat stále ve stejném směru. Přidám k tomu druhou převodovku s vyvoďákem, radličný pluh , podrývák a spoustu . Prodám sekačku na Vari - Terra. PO-1 kultivátor pasivní KP- . Dvojstranný pluh je určený na oranie stredne ťažkej, pravidelne obrábanej pôdy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky