pondělí 10. června 2019

Kultivátor ms 07 bazar

Prodám nevyužitý benzinový kultivátor ms - Součásti se. MS - - zanovni, přislušenstvi. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Kultivátor ms 07 bazar

Inzeráty kultivator ms - 07. Bezplatná inzercia, kultivator ms - predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Prodám kompletně nastrojený malotraktor mountfield typ MSdle fotek. Zakladač trávníků s malotraktorem Kubota KB 205.


Ruční kultivátor NOVÝ. Bazar malých domácích traktorů, zahradní techniky,valníků,sněžných fréz a zahradních sekaček. Traktory pro oraní, sečení, sytí polí. Zemědělská inzerce, která . Sklápěcí vozík , bubnová sekačka , radlice na sníh , nový nosič nářadí a posypový vozík (sůl , hnojiva atd ). Premyslim o jeho koupi.


Kultivátor ms 07 bazar

Pripojením sady kolies -s voľnobežkami obsahujúcimi pár šípových kolies 5. Montážní stojan ke kultivátoru řady pro snadnou montáž a demontáž rotavátoru,. Projděte si inzeráty prodam kultivator na inzertním serveru AVÍZO. Procházejte největší české bazary najednou. Nebo si k nám vložte inzerát.


V ceně jsou ještě kola 5-se závažím , redukce pojezdu. K inzerátu je fotiek. Bazár , Bazár sk - Bazár a inzercia zdarma, pridajte si Vse inzeraty zdarma, avizo.


Kultivátor ms 07 bazar

Lokalita: Cadca Cena: 0. MS po celkové opravě,perfekt stav. Připojením páru šípových kol se sadou závaží a předním nosičem vzniká velmi výkonný malotraktor . Senior Lecturer, Department of Organization and. Vozik mountfield - bazar - Bazoš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky