pátek 21. června 2019

Uzená vepřová kýta s kostí

Pouze naše uzená kýta je již bez pánevní kosti ! Zbývající kolínko a jednu rovnou kost lehce vyříznete. Běžná hmotnost je cca 10kg. UZENÁ KÝTA S KOSTÍ -13kg.


Vyuzená vepřová kýta s kolínkem bez křížové a pánevní kosti.

Váha jednotlivého kusu cca 8-kg. Uzená - kýta -sk-a-kol-_min. Reviews Přidejte hodnocení. Dostupnost zboží, do dnů. Výrobce zboží, JOTIS s. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.


Ochutnejte domácí grilovanou kýtu podle následujícího receptu. Aby kýta nebyla suchá, potřebuje napíchat .

Masný výrobek tepelně opracovaný, uzený. Energie, 1kcal, 3kcal,. Unsubscribe from Vít . Složení a skladování: Sůl,.


Teplota skladování, 0 . Jihočeské kvalitní uzeniny a masné výrobky od Antoniho - šunky, salámy, špekáčky a ještě mnohem víc. Tak se s tim neparal a kytu zbavenou kuze brutalne prosolil, hlavne u kosti co vycniva si dal zalezet a do lorny . ARO Kýta uzená bez kosti chlaz. Uzený vepřový bok s kostí. Balíčky bez kosti , cca 4-kg vakuově balené.


Tepelně opracovaný masný výrobek. Prodáváme uzené vepřové kýty. Vepřová kýta uzená bez kosti za akční ceny. Uzené vepřové zadní koleno s kostí. Zauzená vepřová kýta jemné libové chuti.


Na dotaz „ uzená vepřová kýta s kostí “ jsme našli: Hlavní obsah stránky. UZENÉ PEČENÉ KÝTY s kostí a kolenem.

Kategorie: speciality. Skupina: tepelně opracovaný masný výrobek. MASO: kg vepřové kýty bez kosti (nejlépe vrchní šál). KOŘENÍ: g celého kmínu g celého černého pepře g celého bílého pepře g celého nového. Doporučujeme: Na rauty, na studené mísy, na svačiny.


Sádlo hřbetní syrové Globus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky