čtvrtek 13. června 2019

Újv řež den otevřených dveří

Újv řež den otevřených dveří

Den otevřených dveří pro veřejnost. Akci pořádáme v rámci Týdne vědy a techniky. Kromě Akademie věd se do akce zapojilo přes padesát spolupracujících institucí, nechyběly ani společnosti Skupiny ÚJV: ÚJV Řež. Centrum výzkumu Řež s. Obě trasy zahrnují návštěvu reaktoru LVR-1 jedna z tras i návštěvu našich urychlovačů.


Újv řež den otevřených dveří

Během dopoledne bude přístupný kinosál ÚJV Řež , . Informace o události. Dle zvolené trasy navštívíte tři pracoviště výzkumu a infrastruktury a na vlastní oči uvidíte současnost, budoucnost, ale i . Hosted by ÚJV Group Fans. Na akci se podílí ÚJV Řež , a. Studentům středních a vysokých škol jsou určeny exkurze, a pro veřejnost jsou každoročně pořádány podzimní dny otevřených dveří.


Exkurze trvá zhruba čtyři hodiny. V areálu ÚJV Řež , a. PS) veřejnosti svůj provoz ÚJV Řež. V den otevřených dveří , 20.


Újv řež den otevřených dveří

Obrovský zájem veřejnosti zaznamenali v areálu ÚJV Řež , a. Třetí elektronový mikroskop pak funguje již řadu let v ÚJV Řež , a. Vistárie jsou popínavé dřeviny s krásnými voňavými květy. Používají se v léčitelství a jsou součástí Australian Bush Flower . První místo v soutěži ČNS a ÚJV Řež. Finsko potvrdilo zájem o znalosti ÚJV Řež. Ilustrační foto: ÚJV Řež - den otevřených dveří Podpisu návrhu Rámcové smlouvy mezi společností . Vrchlabí a ve středních Čechách ÚJV Řež (dříve Ústav jaderného výzkumu Řež ). Hlavní 13 Areál výzkumných ústavů v Řeži.


I dětský den a Den na řece bude. Husinec u Řeže, uzavřenou mezi Obcí Husinec a ÚJV Řež , a. Technická Univerzita Vídeň, Institut Jožef Stefan v Ljublaně a ÚJV Řež. Dny otevřených dveří - nový projekt Krušnohoří.


ZŠ a MŠ Husinec- Řež. Dále bude pokračovat k obveselení před ÚJV a poté vrátí se do školy. Přednáška VZPoura úrazům.


Nejprve jsme shlédli filmy o historii ÚJV Řež a poté jsme se přesunuli s doprovodem k . Silvestrovská směna na. Výsledek otevření účetnictví. The joint stock company ÚJV Řež is building on the six decades of experience of its predecessor – the Nuclear Research Institute (NRI).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky