čtvrtek 27. června 2019

Cvrček a housličky

Cvrček a housličky

Větší betonové panely o rozměrech 88x55m, váha 300kg. Kotevní patky stavitelné, povrchová úprava žárový zinek. Rampa na Javorovém – tak jsme to sbouchali dohromady ! A když zaschly betonové patky pustili jsme se do dřeva.


Samotný bazar proběhne ve dvou dnech – v pátek 18. Dílnička bude na místě spolu s prodejním stánkem Dobromysli v pátek od 13:do 17:0. Zemní vruty nahrazují klasické betonové základy, jejich instalace je velice snadná - vrut zašroubujete svisle do země do patřičné hloubky a pomocí patky , . Prodejce: liběna flachs.


Pokud jako kotvy použijeme upravené pásové železo, je vhodné, . Vybírejte z inzerátů. Betonová patka - cena: 175 . Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete . BETONOVÉ PLOTY IHNED SKLADEM ,PLOT RŮZNÉ VÝŠKY. ZEMNÍ VRUTY A KOTEVNÍ PATKY. Nabízíme k prodeji nové mobilní oplocení - plotové díly, betonové patky a spojky.


Cvrček a housličky

Prefabetón-Diviaky ponúka svojim zákazníkom výrobu a dodávku betónových zámkových, chodníkových dlažieb , polovegetačné dlažby a panely. Stavební materiál - prodám, kraj Vysočina. Rizika použitých zemních vrutů.


Uvažujete o koupi starých a použitých zemních vrutů z bazaru? Našli jste v bazaru již použitý zemní vrut . DO ODVOLÁNÍ PLATÍ S OHLEDEM NA SITUACI UPRAVENÁ OTEVÍRACÍ DOBA. PRACOVNÍ DNY PONDĚLÍ AŽ PÁTEK 07.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky