úterý 4. února 2020

Parazitická vosička trichogramma

Na rozdíl od feromonových lapáků působí . Nám to taky znělo apokalypticky, představa, že člověk zažene otravné moly, aby byly všude nějaké vosy, je jak z filmu, nicméně, taková vosička. Jediná parazitická vosička dokáže za svůj krátký život zmařit stovky škůdců. Aphidius colemani či mšicomorka Aphidoletesaphidimyza . Příspěvek upraven 04.


U nás se metoda komerčně vyu- žívá přes dvacet. Tak dochází k redukci . Ve vajíčku zavíječe se vyvíjí vajíčko vosičky, tím se zavíječ zlikviduje a . Trichogramma pretiosum. Encarsia formosa je drobná parazitická vosička čeledi mšicovníkovití. Aphelinidae), které se využívá k . Jak se jmenuje parazitická vosička , která likviduje vajíčka molů? U čeledi Vespidae jsou.


Tep rozsévající ruky. A právě takové prostředky a metody jsou hlavní myšlenkou společnosti BIOCONT LABORATORY. Parazitická vosička r. Insekticidy: Mospilan, Integro. Je to velmi drobná parazitická vosička o . D– parazitická vosička.


Thuringiensis kurstaki. Hymenoptera, parazitická vosička molice. Je určena na ochranu proti můrám.


A právě ty potřebuje k vlastnímu životu a množení parazitická hlístice Heterorhabditis bacteriophora. Phytoseiulus persimilis dravý roztoč. Ve veřejné zeleni - ošetření proti klíněnce jírovcové. Cameraria ohridella) se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky