pátek 18. srpna 2017

Hadice 32mm

Tlaková flexi hadice o průměru 32mm ext. Univerzální hadice k vysavači mm, délka 1. Bazénová hadice modrá 38mm. Vnější průměr: mm. Pracovní tlak - voda: bar.

Zahradní hadice pro všeobecné použití - doprava vody a vodných roztoků, doprava vzduchu atd. Materiál měkčené PVC, vnitřní oplet ze syntetické příze. Díky černé barvě hadice se v ní během slunečního záření rychle ohřívá voda. Pokud použijete černou hadici jako alternativní solární ohřev pro menší bazén, tak je . Hadice je v metráži, dělitelná po m. Možnost objednání v celku násobky. Koncovka standardní hadice o průměru 32mm.


Vám poradí, ako vyberať Záhradné hadice.

Cena, 1Kč bez DPH. Máte vybrané filtry: hadice 32mm. Uvedená cena odpovídá délce 1m. Zesilovací materiál, Textilie.


Použití: Pro lehké sání a čerpání vody . Zobrazení Mřížka Seznam. Specialista na zahradní jezírka a jejich údržbu. Prodej profi filtrací, čerpadel, UV lamp, vzduchování, EPDM fólie, bakterie, přípravky a krmiva pro ryby. Kamenná prodejna je uzavřena. Objednávky přijímáme přes náš e-shop, expedice zboží nadále probíhá.


Rukojeť univerzální pro hadice ? Kvalitní spirálová hadice s hladkým vnitřkem. Díky žebrovanému tvaru těla je odolná proti zlomu. Porovnat s jiným výrobkem Technické parametry. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nerezová hadice FxF1koleno x50cm ⌀ 32mm a další Flexi hadice výhodně v Eshopu HORNBACH.


Ekotez průchod hadice 32mm -redukce ke kond.

PVCST : Lepicí hadicové nátrubky PVC-U, PN - Objednejte do 21:0 zaslání téhož dne. Provedení v bílé barvě. Vysavačová 15m sací hadice 32mm univerzální pro vysavače.


Mají vnitřní závit, který pohodlně nasadíte na bazénovou hadici ve tvaru husího krku o průměru 32mm. Mosaz rychlé připojení hadice kusy Rychlospojka hadice kus 32mm - hadice. Mosazná rychlospojka hadice kus je robustní přípojka hadice pro začátek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky