pondělí 21. srpna 2017

Plastový rybníček heissner

Poléhavá, trsnatá bylina se vzpřímenými nebo převislými výhony. Pochází z oblasti Kapska. Rostlinky později utvoři krasny velky trs, ktery se da kombinovat s jakoukoliv rostlinou, např.


Vankúšikovitá letnička vhodná do okenných truhlíkov, . Nejčastěji se lze setkat s modře kvetoucími lobelkami , výjimkou však není ani. Světle modré , růžové či bílé květy .

Ideální na balkóny a terasy. Stanoviště: Slunné nebo polostín. Dobře roste v každé zahradní půdě. Co je to lobelka a jak při výsevu lobelky postupovat se dozvíte v následujícím článku. Cascade červená je převislý kultivar s výrazně červenými . Nádherná modrá a dlouhokvetoucí letnička.


Vynikající je v kombinacích s pomaleji rostoucími letničkami (např. se sanvitálií), ale pěkné jsou i samostatné . Odrůda Crystal Palace kvete drobnými tmavě modrými kvítky.

Rostlina je vhodná ke kobercovým výsadbám, k doplnění okrasných záhonů nebo k pěstování v . Hledáte lobelka převislá? Atraktivní poloprevisnutá lobelka nebesky modré barvy, bohatě kvetoucí celé léto. Parametry a vlastnosti.


Doba kvetení, VI - IX. Bakopa: Převislá balkónovka na slunce i do polostínu. Kvete světle modrými , růžovými nebo bílými květy v době od května do října. Lobelka převislá ( modrá ). Nabízím semínka převislé lobelky.


Je to v okrese Hradec Králové, cena 10Kč, od Veronika Vancová na Sbazar. Barva je tmavě modrá , na . Jednotlivé odrůdy mají kompaktní nebo převislý růst. Kromě tradiční modré barvy si můžete vybrat i bílou či růžovou.


Je třeba ji nejen pravidelně. Bacopa - bakopa modrá. Vyžaduje lehčí humózní půdy a pravidelnou zálivku. Lepší jsou převislé a mám nejradši modré , protože modrých květin je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky