čtvrtek 24. srpna 2017

Vyžínací hlava

Taky jsem letos prvně slyšela, že existuje vytrvalá statice :roll:. Ale nepotěšily jste mne, že to není trvalka , už jsem zajásala. Denivka oranžová - sazenice trvalka Nabízím sazenice nenáročné krásné trvalky - denivky.


Dobrý den, má někdo na zahrádce přebytek letní barevné statice. Trsnatá trvalka se vzpřímenými listnatými lodyhami zakončenými vrcholovým.

Venkovní, balkónová rostlina, trvalka. Rostliny jsou mrazuvzdorné,ale je lepší přikrýt je chvojím. Statice latifolia SM. Konce květenství jsou . I když nepěstujte slaměnky, statice nebo šater, najdete na zahradě mnoho dalších květin vhodných k sušení.


Patrí do rodiny Gamblerov. Kvet patrí k sušeným kvetom, .

Slaměnky a další rostliny pro suché vazby by neměly chybět na žádné zahrádce. Tato statice kvete od května do července. Limonium tataricum – limonka tatarská ( trvalka ). Bílé květy ukazuje od července do . Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená.


Vytváří přízemní růžici listů, ze kterých vyrůstají bohatě . Tradiční trvalka pěstovaná hlavně pro sušení. Orlíček vysoký ružový - krásna trvalka 100semien. Oblíbená trvalka , určená k . Tabák planý Nicotiana sylvestris Umístění Tabáku planého Tabák planý je velmi dekorativní letnička.


Nenáročná trvalka dorůstající do výšky - cm. Listy jsou kopinaté, sytě zelené. Květy jsou kopretinovité . Prodám BARVENOU statici tatariku - různé barvy.


Okrasné mísy s kamny, netřesky a rozchodníky.

Kvete celé léto až do září. Bohatě kvetoucí trvalka s množstvím květů v barvě chrpy. Další produkt Stračka . Jeho malé špicaté kvety sú v krásnej bielej alebo ružovej farbe. Vďaka svojej skvelej . Každoročně je vyhlašovaná Spolkem českých perenářů Trvalka sezóny. Armeria elongata (Hoffm.).


Limonka ( statice ): Pestré květy, které vydrží i po usušení krásně barevné. Využití: Občas se pěstuje jako nenáročná okrasná trvalka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky