čtvrtek 17. srpna 2017

Hoštické hnojivo na rajčata a papriky

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Hoštické hnojivo na rajčata a papriky. Zdravé a bohatě plodící rajčata a papriky nebudou na Vafší zahrádce jen pouhým snem! Kapalné hnojivo s obsahem přírodního guána pro rajčata a papriku.


Dodává rostlinám potřebné živiny a výrazně aktivuje půdní. Organický produkt, bez přídavku průmyslově vyráběných složek. Velký výběr naleznete online na BauMax.


Kó varianta, Kč bez DPH, Kč s DPH, ks, košík. Máte dotaz k tomuto . Kliknutím sem otevřete zvětšení obrázku. Tento produkt bude odstraněn z . Detailní popis produktu. Trus je přírodní hnojivo , a tak dodává rostlinám potřebné . Hnojivo obsahuje koňský a. Substráty a hnojivá).


Rostliny hnojíme zalitím na substrát 1 . NPK, obsahující koňský a kravský hnůj, guáno a rohovinu. Výrobce: FORESTINA s. HOŠTICKÉ organické hnojivo na rajčata a papriky. Chemické a fyzikální . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Náš e-shop expeduje zásielky.


Prosíme Vás o trpezlivosť, keď budete dlhšie čakať na doručenie tovaru. Robíme maximum, aby sme tovar odosielali čo najskôr. Jedná se o přírodní hnojivo obohacené o guáno, které pochází z trusu mořských ptáků žijících na pobřeží Jižní Ameriky.


Hoštické hnojivo na rajčata a papriky

Přípravek je vhodný pro hnojení rostlin . Balení hnojiva na rajčata a papriky je 500ml. Postřik provádíme ráno nebo večer. Listová výživa se neaplikuje dní před začátkem . Speciální kapalné hnojivo na rajčata a papriky.


Tyčinkové hnojivo pro rajčata , okurky a papriky - kvalitní hoštické hnojivo. Strawberry Focus hnojivo na jahody - 3ml. Jsou ideálním zdrojem organických látek a živin, nezbytných k harmonickému . Ihned na Mělníku - otevírací doba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky