středa 23. srpna 2017

Vyorávač brambor jednořádkový

Stroje - Jednoradkovy vyoravac bazar. Používaný za zetor 30. Nové inzeráty e-mailem. Prodám jednořádkový vyorávač brambor Bolko s adaptérem na sběr ci. Potřebný příkon, hp.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyoravač brambor.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Přes půl milionů uživatelů za den. Určitě, na stránkách naše traktory v sekci vyorávač brambor najdete i nějaké podrobější foto. Encuentra este Pin y muchos más en Campo, de Peppe.

Ano, mě stačí jednořádkový vyorávač. Další problém byl v noži,nešel moc hluboko a přeřezával brambory ,když bych ho pustil níž už bych to zase neutáhl. Jednořádkový vyorávač brambor do zadního tříbodového závěsu traktoru. Poháněn kardanovou hřídelí, excentrická hlava s ložisky zajišťuje kmitání čistícího . Doprava je zdarma po celé ČR.


MÁTE ZÁJEM O TENTO PRODUKT? Sazeče a vyorávače brambor. Vhodné pro kultivátory: VARIO 55P . Pracovní šířka 6- cm. Třídit podle: Zboží začíná na. Náhradní díly vyorávače brambor jednořádkový od specialisty na zemědělskou a komunální techniku N. Počet řádku sestavení vzdálenosti ř. Dva disky odřežou zbytečnou.


Jednoduchý, konstrukčně spolehlivý stroj je vhodný i pro lehké malotraktory. Bazar strojů - řádková inzerce - prodejte tiskařský nebo dřevoobráběcí stroj - prodam jednoradkovy. Prodám vyorávač brambor vibrační jednořádkový Bomet.


VYORÁVAČ BRAMBOR PD 50.

Vyorávač Brambor PD - jednořádkový. Dost se to prodává po bazarech. Nabízím vibrační vyorávač brambor - TEK STS Hradec Králové AM - 001.


Nespouštějte stroj v uzavřeném prostoru (kvůli kouři z traktoru). Je to jednořádkový nesený čert na brambory, většinou modré barvy. KAPITOLA II SPECIFIKACE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky