úterý 15. srpna 2017

Prodejna stihl ostrava

Jen tímto způsobem je možno garantovat kvalitní poradenství a profesionální značkový servis. Prodejna stihl ostrava. Mareš je ostravská firma s . Autorizovaný prodejce výrobků STIHL , Viking, Hecht a Fiskars. V našem sortimentu najdete řetězové pily, křovinořezy, . Využijete ji k pracím kolem domu i na zahradě.


Nejlehčí vysoce výkonná pila STIHL MS 4C-M ve třídě cm³. Pila má vynikající zrychlení. Profesionální silná pila pro práci v lesním hospodářství př. Pro naše zákazníky je připraven pravidelný záruční i pozáruční servis strojů a zařízení, včetně oprav a prodeje náhradních dílů. Nabízíme zahradní techniku značek STIHL , VIKING, FISKARS, Wolf Garten.


V naší prodejně nabízíme: zahradní a lesní. Zázemí vlastního servisu, prodejny a skladu náhradních dílů zaručuje odborný a kvalitní servis během celé. Vybrat si u nás můžete ze široké nabídky motorového nářadí od předních značek, jako je Stihl , Stiga, Seco.


Náhradní díly na motorové a elektrické pily, postřikovače, křovinořezy, travní sekačky, drtiče, štěpkovače, štípače dřeva a. Ostrava - Moravská Ostrava ). Výroba a distribuce stavebního a . Zaměřujeme se na prodej motorových pil, elektronického ručního nářadí, malé zahradní a zemědělské techniky, křovinořezy, zahradní traktory, . Bronislav Janík – prodejna STIHL. Nový ON-LINE nákup výrobků STIHL autorizovaný e-shop:. Kovová PROFI drtící vrtule.


Specialista na sekačky, sněhové frézy, zahradní techniku a elektrokola crussis. Vodící lišta STIHL Rollomatic E Mini. Výběr Zahrada a volný čas. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč.


Kryt spojky (likvidace prodejny ). STIHL je u vybraných produktů dostupnost. To vše proto, abyste se mohli na Vaši motorovou pilu vždy. V případě, že obsluhujeme zákazníka vyčkejte chvilku před prodejnou. STIHL Group vyvíjí, vyrábí a distribuuje nářadí pro lesnictví, zemědělství a péči o .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky