čtvrtek 31. srpna 2017

Třeslice menší

Třeslice menší

Doporučuji použit na SMUTNICE přípravek MOSPILAN i když výrobcem není určen na hubení mušek, vájíček či larev. Malé balení Mospilanukk obsahu 8g asi . Molice,třásněnky, smutnice ,. Přípravek musí nutně škůdce smáčet. Jedná se s největší pravděpodobností o smutnice , jejichž larvy žijí v hlíně.


Třeslice menší

Nejčastěji si je přinesete domů v napadeném substrátu. Biologický přípravek na bázi makroorganismu k ochraně rostlin proti smutnicím. Před použitím přípravku si důkladně přečtěte návod k použití ! Tento nepříjemný hmyz jsou smutnice (Bradysia paupera a B. aprica), . U vzrostlých rostlin to . Agro Floria kapalné pro pokoj. V mnoha případech to znamená použít chemické přípravky na ochranu rostlin,.


FLORIA Kapalné hnojivo pro pokojové rostliny s účinkem proti smutnicím je speciální plnohodnotné. Jak na smutnice – funguje písek i hlístice. Velmi účinným prostředkem v boji proti smutnicím je písek, ale nikoli ten obyčejný z venkovního . Dospělé smutnice jsou malé černé mušky o délce přibližně 3–mm.


Třeslice menší

Ke kontrole smutnic postřikujte rostlinu přípravkem CANNACURE. Jestli něco odháníte jako obtížný hmyz, tak jsou tím určitě myšleny smutnice. SKLADEM U DODAVATELE - dodání 2-pracovních dní.


Obrázek z Zdravá zahrada - přípravek proti škůdcům 2ml . Smutnice (Sciaridae). V bytech a uzavřených prostorách tak lze aplikovat v průběhu celého roku, ve venkovním . Postřikový insekticidní přípravek z výtažku tropické rostliny Azadirachta indica proti . Tímto roztokem vydatně zalijeme rostliny a larvy . Popis: Drobné černé mušky, většinou vylétávající ze substrátu. Prevence potíží spojených s půdním hmyzem.


NeemAzal 50ml Neem Azal je selektivní biologický insekticidní přípravek ve. Plant Protector a Insect‑ Stop. Je velmi důležité udělat všechny kroky precizně, neboť smutnice je velmi. Hlístice Steinernema feltiae aplikujeme proti larvám smutnic přímo do půdy zálivkou. Zapomeňte na chemické přípravky.


Formulace: X– inertní nosič. NEUDORFF Neudosan - přípravek proti mšicím je velmi účinný proti savým a žravým škůdcům (mšicím, sviluškám, molicím apod.). Obsahuje velice účinné látky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky