úterý 18. července 2017

Betonové patky na sloupky

Patka sloupku U 101x60x100x200mm,tl. Robustní patky sloupků pro zajištění trámu, žárově zinkovány pro zvšení životnosti. Postup instalace betonových patek. Dostupnost: Není uváděno. Ocelové základové patky na pergolu jsou osazené zpravidla v betonové základové patce.


Betonové patky na sloupky

Rozměry: 2x 2x . Jak udělat betonové patky pod pergolu? Sloupky nebo tyče se vsunou do patky a zalijí betonem. Patice drátovodných kladek, armované plotové sloupky , betonové kompostéry, plotové patky aj. Betonová patka 200x200x3B. Sloupky i patky jsou vyrobeny z betonu odolného proti působení.


Zatloukací kotvící patky. Montáž plotu pomocí zatloukacích kotvících patek se hodí pro sloupky , které nejsou namáhány tak silně jako např. Slouží k vytváření podezdívkových částí plotů.


Betonové patky na sloupky

Sloupky se usazují do základových patek, do nichž se také . Podhrabová patka - betonová - koncová 2mm. Zde najdete betonové plotové sloupky , patky a podhrabové desky určené k výstavbě oplocení. Na obrázku je znázorněna podezdívka plotu složená ze dvou. Váha kg, velikost děr mm.


Výhodou betonové patky je robustnost, stabilita, v patce jsou šikovně umístěné kapsy, které slouží k jednoduchému uchycení při . Inzerát byl odebran z. Bednění betonové patky lze však zhotovit i jednodušeji. Ulyxes - betonové výrobky. Vyrábíme betonové díly . Do nich se pak nasadí stojky (nosné sloupky ) zahradní pergoly. Alternativou za betonové patky mohou být zemní vruty. Kotva do betonové patky 80° – slouží k instalaci sloupku do betonové patky pod úhlem 80°.


Betonové patky na sloupky

Kotevní patky do betonu, s roxorem. Pro kotvení pergoly či jiné dřevostavby při provádění betonáže. Pro různé rozměry trámů, skladový prodej patek po celé ČR.


Ocelové sloupky z trubek průměru mm osazeny do monolit. Na betonové patky osazeny plotové desky KZD .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky