pátek 21. července 2017

Petlice na visací zámek

Zámky , petlice a závory na dveře a vrata. Máme pro Vás nachystány špičkové výrobky od českých výrobců pro zabezpečení vrat, dveří a garáží. Bezpečnostní petlice, závory a. Ať už jsou to petlice pro visací zámek nebo petlice které mají zámek zabudovaný. Dále máme robustnější.


Petlice na visací zámek

Petlice na visací zámek 160xmm. Masivní kloubová petlice s protikusem. Zabezpečte vše, co je vám drahé. Chraňte s nimi svůj svět. Nerezové stahovací spony pro upínání vík a poklopů.


Nakupujte online v jednom z největších železářství v Praze. Sortiment, k němuž patří visací zámky a další zabezpečovací prvky jako jsou závory a petlice nebo stavební a nábytkové kování, se postupem let začal rozšiřovat . Jednoduchý mechanismus k zavírání menších skříněk a vrátek. Součástí je oko pro visací zámek.


Materiál ocel lakovaná na černo. Rychle uzamykací přezky na víku, petlice pro visací zámek. Dvojdílné víko, které lze zamknout visacím zámkem ( visací zámek není v dodávce obsažen).


Kódový zámek: ANO(2). Průměr oka (mm): 4(1) 5(1) 5(2) 8(5) 9(2). Výška oka (mm): HB63(1) HB80(1). Do tohoto sortimentu jsme zařadili uzamykatelné závory, petlice a očka, zástrče, žebříkové, tyčové, nábytkové, . DPH (9Kč bez DPH)Cena po registraci 1Kč s DPH.


Petlice na visací zámek

Dostupnost: skladem u . Můžete ho použít pro vnitřní i venkovní prostory. Visací zámek pro maximální zabezpečení - BY ZG003. Možné je použití v kombinaci s řetězem nebo petlicí. Detailní popis produktu.


Kloubová petlice s protikusem. Kategorie: Zámky, kování. Zámek visací MS 3 Kč. Typ Granit ABUS PLUSS pro nejvyšší kvalitu. Tělo a oko ze speciální tvrzené oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky