úterý 25. července 2017

Spirálová tyč k rajčatům 10mm

Navíc opatřený plastovým krytem (pochvou). Ostrý nůž bezpečně uložený v plastovém pouzdře. Nůž pro široké použití s plastovým krytem ( pochvou). Univerzální nůž Fiskars Kse závěsným pouzdrem pro široké použití. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s ochranou proti sklouznutí ruky.


Velmi ostrý nůž bezpečně uložený v plastovém závěsném pouzdře. Kupte si nářadí, které se na vaši zahradu těší! Má ergonomicky tvarovanou rukojeť a ochranu proti sklouznutí ruky. Profesionální nářadí finské značky Fiskars.


Velmi zajímavý univerzální nůž Fiskars z řady Hardware s kvalitní čepelí z nerezové oceli, pouzdrem s integrovaným brouskem, unikátní tří komponentovou. Naše cena s DPH: 22-. Parametry a popis produktu. Do vyprodání všech položek.


Fiskars nabízí různé druhy nožů s čepelí z kvalitní oceli. Nůž má ergonomickou dutou plastovou rukojeť, díky které plave ve vodě. Kuchyňské nože Fiskars přehledně na jednom místě. Doručíme do hodin.


Nože Fiskars jsou vhodné zejména pro menší práce v zahradě. Bezpečné uložení díky pouzdru s poutkem na opasek. Zednický nůž Fiskars Hardware pro široké použití má vysoce kvalitní čepel z nerezové oceli s dlouhou životností.


Nůž dodáváme s plastovým pouzdrem s . Dodává se s plastovým pouzdrem. Je vhodný pro široké použití na zahradě. Nůž má plastový kryt a ergonomicky tvarovanou rukojeť s ochranou proti sklouznutí . Nůž je dodáván včetně pouzdra s integrovaný . Kč s DPH ( ) 36Kč. Z tohoto důvodu jsme navrhli pouzdro na. Pouzdro nože je otočné, proto jej mohou přirozeně používat jak praváci, tak i leváci.


Nože z řady Hardware jsou vysoce odolné a díky svému různému designu si . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vlastnosti: Plastová ergonomicky tvarovaná rukojeť s ochranou proti sklouznutí ruky. Součástí plastové pouzdro.


L XFiskars s plastovým pouzdrem zvládne velké špalky do . Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky