pátek 21. července 2017

Keraštuk baumax

Víceúčelové systémové lisovací kleště , pro vyměnitelné lisovací profily 200mm, Knipex. Profesionální lisovací kleště pro lisování soustružených kontaktů, například pro konektory Amphenol AT, ATP, ATM, Deutsch DT DTM DTP atd. Kalené, rukojeti s vícesložkovými povlaky. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a . Lisovací čelisti na . Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Profesionální krimpovací kleště pro telefonní a síťové konektory s důmyslným pákovým mechanismem a ořezovými noži. KNIPEX lisovací kleště pro konektory.


HRC, materiál ostří japonská ocel (SK5), ergonomická rukojeť . Trvalé připojení bez obav z uvolnění kabelu v konektoru. Kleště lisovací na konektory , 215mm, EXTOL PREMIUM Hlavní přednosti: na odizolování vodičů, stříhání drátů a lisování kabelových konektorů , očka a fastony. Krimpovací kleště mají čelisti přizpůsobené pro konkrétní typy konektorů. Kleště HL-5slouží k montáži lisovacích F konektorů na koaxiální kabely (např. Belden H12 H12 RG6U atd).


Společnost Weidmüller nabízí širokou řadu mechanických lisovacích kleští pro. Ráčnový převod zajišťuje pohodlné používání bez námahy. LED žárovky, LED pásky, autožárovky, žárovky. Typ, Velikost souboru, Náhle Soubor.


O průřez drátu vůbec nejde, jde o velikost konektoru. A za druhé: Tohle: půl čelisti je na jednu velikost a druhá půlka na na jinou velikost . Přesné dosažení definované lisovací síly díky integrovanému nucenému. Na objednání (dnů). Nejběžnější jsou kleště na konektory RJ a kleště pro konektory na koaxiální kabely.


Kleště jsou vhodné pro zpracování velkého počtu kusů a mohou být přizpůsobeny zpracovávanému výrobku pomocí měnitelných lokátorů a lisovacích vložek. Patentované systémové lisovací kleště s výměnnými tvarovými vložkami. Adaptivní systém nerezového zábradlí je ideální kombinací esteticky působivého doplnku a nízké ceny. Modifikátor variant cen. Tento produkt nelze . Prodejní cena se slevou.


Kalené kleště, rukojeti s vícesložkovými návleky. Třídit dle: Názvu, Ceny, Kódu, code_Q. Jedná se o ořezávací nástroje , lisovací tzv.


Ekonomické lisovací kleště s aretací proti uvolnění tlaku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky