čtvrtek 20. července 2017

Bambusové tyče dekorace

Ještě nemám účet, chci se Registrovat. Další možnosti přihlášení. Nalezeno v produktech (). Zobrazit všechny v produktech. EUROPALMS má průměr cm.

Pro dekorační účely k nerozeznání od živého bambusu. S tím souvisí široké spektrum využití např. Uplatnit je lze jako dekorace v interiérech bytových i firemních (restaurace, recepce apod.) nebo v exteriérech (zahrada, terasy, balkóny). Nejčastěji se používají . Imitace bambusové tyče - Sklem vyztužené plasty. Umělá bambusová tyč pro dekorační účely k nerozeznání od živého bambusu.


Tyto silné bambusové tyče se hodí jako dekorace do vlhkých i suchých terárií. NATURAL průměr 6-7cm,.

Jako dekorace klubů,čajoven, restaurací i bydlení jim dodá punc exotiky i luxusu. PRODÁM bambusové tyče vhodné k výrobě dekoraci. Délka - metru, průměr - cm. Místo prodeje: ČernošiceZměněno: dnes.


Tyč nemá žádné poškození od mačety při sklizni ani poškození od přepravy. Tyče skladujeme v suché zastřešené hale. Cena je uvedena za celou bambusovou. Dekorace bambusové tyče ks.


ILA, pravé bambusové tyče. Opracované bambusové tyče určené k bambusové drenážní masáži těla, obličeje a plosek nohou (tzv. bambusová masáž). Co budeme potřebovat: jakýkoliv korpus (zde polystyrenový) tyče bambusu pytlovinu, textilní tapetu nebo jinou jednobarevnou látku tavicí pistoli zahradnické.


Moso bambusový sloup (dekorativní bambusové tyče Mao nebo bambusové kolíky):. Praktická opora v optice bambusu. Opora pro rostliny odolná povětrnostním podmínkám. Ocelová, potažená plastem.


Jejich přirozený vzhled tvoří různé prasklinky a. Značka, Lucky Reptile.

Kategorie, Ostatní přírodní dekorace. Velká bambusová tyč s průměrem mm, výška tyče je 2cm. Užijte si úchvatné obrázky! V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží.


Bambus vyniká moderní dekorací. Vytvořeno na Eshop-rychle. Zpracování osobních údajů .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky