pátek 14. července 2017

Solná jeskyně astyl

V A-STYL Centru Liberec najdete unikátní solnou jeskyni vybudovanou výhradně z přírodních materiálů. Vynikající léčivé účinky soli známe již po . Sleva na vstup do solné jeskyně ! Solná jeskyně - relaxace a zdraví. Relaxace začíná vždy v celou hodinu a probíhá po dobu minut na pohodlných polohovacích lehát . Před návštěvou jeskyně . Ovzduší v solné jeskyni je desetinásobně čistší než vzduch venku. Celá terapie v solné jeskyni je založena na působení velkého množství chloridu sodného . A-STYL CENTRUM nabízí velkou škálu tanečních a pohybových aktivit.


Délka jedné procedury v naší solné jeskyni je minut a začíná vždy v celou hodinu. Procedura probíhá na velmi pohodlném relaxačním lehátku. Najdete u nás solnou jeskyni a bar s občerstvením.


Sauna, vířivka a solná jeskyně ve Fitstudiu Kotva. Haloterapie je terapie prováděna nejčastěji v solných jeskyních , při níž pacient inhaluje solné mikročástice z okolí. AWA relaxační centrum, prodejna zdravé výživy. RAZAT STYLE CZ, spol. Každá solná jeskyně je originální a měla by splňovat i estetické požadavky.


A-STYL centrum Liberec se představuje: relaxaci v solné jeskyni. V některých je použité dřevo, v jiných se můžete . Co nabízí největší taneční centrum v Liberci? Pobyt v solné jeskyni je originální, účinnou a čistě přírodní metodou zvanou haloterapie. A -STYL Liberec - Cheerleaders, Street dance, aerobic v Liberci Překvapíme Vás .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky