pátek 28. července 2017

Einhell praha

Einhell praha

Obvykle se užívá 20–kapek 3× denně. Děti do let: kapky 1-2x denně do ml vody. Naše obec se registrovala do projektu „ Kapku šetřím“.


Einhell praha

Zde je certifikát potvrzující účast v projektu. Bříza Ptinktura z pupenů. Spořiče pitné vody jsme ve školce . Denní dávka kapek při tělesné hmotnosti kg odpovídá extraktu z. BŘÍZA KAPKY (TINKTURA). Doporučené dávkování: - x denně - kapek. Tinktura (extrakt) z listů břízy bělokoré.


Schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU: Přispívá k normálnímu trávení a detoxikaci. Allnature bylinné kapky s obsahem břízy bělokoré stromem, který je díky obsahu mnoha látek v listech, pupenech i kůře, prospěšných pro náš organismus. Obsahuje látky jako . List břízy slouží jako nedráždivý močopudný prostředek při chorobách ledvi. Doplněk stravy ve formě kapek s břízou, která je doporučována ke správným funkcím močových cest, díky svým močopudným účinkům. V herbářích je doporučována ke správným funkcím močových cest, díky svým močopudným účinkům.


Einhell praha

Dostupnost, Skladem (3ks). Bere se jako přípravný prostředek k vnitřnímu užívání. Dávkování: Užívejte 2–x denně 1–ml (15–kapek ). Udržování normální hladiny cholesterolu v krvi, podpora funkce jater, ledvin a střevního traktu, usnadnění trávení a pročišťování těla.


Bylinné kapky s extraktem břízy bělokoré, která příznivě ovlivňuje funkci ledvin a močových cest, podporuje normální trávení a detoxikaci. Vřes podporuje správné fungování ledvin, na zdravém vylučování se podílí pampeliška, bez černý a bříza. Jak bylinné kapky Klouby správně užívat: Používání . Ručně vyráběné krásné náušnice z břízy vám každý bude závidět. Složení: voda, alkohol obj.


Noste je na plesy, do kina nebo do. Přírodní design a jednoduché zapínání. Vyznam pro aromaterapii Pouiití Salicylaty.


Scedíme a piidame nasleduŕ jíci oleje: kapky bŕiiy, kapek geranie , . KategorieBylinná lékárnaBylinné kapky NADĚJE bříza pupeny ml. Odborná literatura uvádí, že pupeny břízy stimulují jaterní funkce i činnost .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky