úterý 31. července 2018

Euromedia distribuce

Geum coccineum KOI Dark Orange. ZDE NAJDETE NÁŠ ZAHRADNICKÝ BLOG SDÍLEJTE INFORMACE , NIKDO NEVÍ O ZAHRADĚ VŠECHNO. TŘEBA PRÁVĚ VAŠE ZKUŠENOSTI NĚKOMU . Tento pin objevil(a) Petra Truschková.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Popis: POPIS : nenáročná trvalka s nádherně oranžovými až světle šarlatovými květy, kvete od konce dubna až do .

Vytrvalá, trsnatá bylina původem z Balkánu, která je pěstována na . Květ tohoto kuklíku je považován za dekorativní a jako okrasná rostlina je proto druh široce pěstován. Bohatě kvetoucí trvalka dorůstající . Zajímavosti: nenáročná výrazná trvalka do skalek a květinových záhonů, potřebuje závlahu. Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Charles University Science Faculty. Listy jsou řapíkaté, tmavě zelené, chlupaté, ledvinité s . Preferuje propustnou.


Borisii je efektní a dlouho kvetoucí odrůda kuklíku šarlatového.

Nese sytě pomerančově oranžové květy, jež se . Na mnoha místech zplaněl. Uprednostňuje priedušnú pôdu s . Charakteristika a pestovanie. Kuklík šarlatový ´BORISII-STRAIN´. Saved from venkovskazahrada. Trvalky, Rostliny, Zahrady.


Pro tento taxon nejsou bohužel žádné fotografie. Máte-li nějaké, rádi je zde vystavíme. Pro další informace kontaktujte prosím Danu Holubovou . Hybridizace tohoto kuklíku byla před r. Mapovanie výskytu na Slovensku. V kategorii kuklík šarlatový jsme našli rostlin, které naleznete v českých zahradnictvích.


Velikost kontejneru: K9x9x10. Dostupnost v ks: ks. Věnujte nádherný a jedinečný dárek. Produkty v kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky