pátek 27. července 2018

Akaricidní přípravky

Zjistěte v našem katalogu chorob a škůdců, což ničí vaše rostliny a zvolte insektici který zachrání vaši zahradu. Vyberte z různých postřiků - Karate Zeon CS, . INPORO PS Proti mšicím a sviluškám 30ml. Někdy jsou insekticidní přípravky účinné jen na mšice, a jsou pak označovány jako aficidy.


V případě silnějšího napadení lze použít akaricidní přípravky , které roztoče hubí.

Roztoči (resp. roztočíci) mohou škodit i na vegetačních vrcholech hvězdnic . Nisorun 10WP je selektivní kontaktní akaricid ve form smáčitelného prášku k hubení svilušek ve chmelu, révě vinné, okrasných rostlinách i dřevinách, jádrovinách . Na srst zvířete lze nanášet repelentní a akaricidní přípravky s dlouhodobým. Při aplikaci repelentního přípravku je samozřejmě potřeba zvážit výhody a . Poté následuje důkladná celková koupel v akaricidním přípravku , např. Pro kočky a štěňata do měsíců mohou být akaricidní přípravky toxické a . Akaricid – přípravek , který selektivně hubí pouze roztoče .

Insekticid - přípravek k hubení škůdců. ANTIPARAZITÁRNÍ PŘÍPRAVKY Monosulfiram (tetraetylthiuran monosulfid) Indikace:. Thiabendazol je fungicidní přípravek s akaricidním účinkem31.


Zadejte kritéria dotazu pro registrované přípravky na ochranu rostlin (POR), další. Pro výpis všech registrovaných přípravků stiskněte tlačítko vyhledat. Určitý akaricidní účinek má ošetření sirnatými přípravky , které se využívají v ekologickém pěstování také proti padlí révy.


Ošetření těmito přípravky se využívá. Pesticid je přípravek, který je určen k tlumení chorob rostlin a hubení plevelů a. Mospilan SP 2x2g - proti mandelince, mšicím, obaleči jablečnému, molici. Balení pro neprofesionální použití.


Přípravek nehubí dravé roztoče Phytoseidae, je proto velmi vhodný k použití v systému integrované ochrany rostlin. Rozměry a hmotnost (netto). Zistite v našom katalógu chorôb a škodcov, čo ničí vaše rastliny a zvoľte insekticí ktorý zachráni vašu záhradu. Veterinární léčivé přípravky v sortimentu online lékárny GigaLekarna.


Fipronil vykazuje insekticidní a akaricidní účinek proti blechám,klíšťatům a všenkám.

Masai je postřikový akaricid proti sviluškám. Sviluška STOP je dlouhodobě působící kontaktní přípravek s hloubkovým. Působení přípravku : Nissorun 10WP je selektivní kontaktní akaricid , který se . Přípravek má persistentní, akaricidní a repelentní účinnost proti infestaci klíšťaty a repelentní (zabraňující sání) účinnost proti flebotomům, proti komárům a proti . Bob Martin Clear Spot on cat 1x5ml - Vyhrazený veterinární léčivý přípravek.


Dermacentor reticulatus. Vertimec proti škůdcům. Přípravek má perzistentní akaricidní účinek proti klíšťatům po dobu až týdnů, v závislosti na promořenosti prostředí. KONTRAINDIKACE: Nepoužívejte u .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky